L.L. Junior megmutatta szép, szőke feleségét: kislánya Kingától örökölte kék szemét

L.L. Junior megmutatta szép, szőke feleségét: kislánya Kingától örökölte kék szemét.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

L.L. Junior több mint két éve vette feleségül Körtvélyessy Zsolt színész lányát, de Lesi-Körtvélyessy Kingával már bő hat éve egy párt alkotnak. 2019 januárjában derült ki, hogy az énekes és párja a Dominikai Köztársaságban a legnagyobb titokban összeházasodtak.

A házaspár közös gyermeke, Lili 2020. szeptember 17-én jött a világra. A csöppség csak egy nappal később született, mint a negyvenéves sztár kisebbik fia, Dávid, aki 2015-ben látta meg a napvilágot, és egy tragikus autóbalesetben hunyt el 2019 augusztusában. Elsőszülött gyermeke, Lacika 2013. január 31-én született.

L.L. Junior felesége és kislánya

L.L. Junior a Life TV-n futó, az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban 2020 októberében azt mondta, Kinga számára a nagy ő. 

- Kinga társ, méltó partner nekem. Én már túl vagyok a cicababákon, a házi robotokon, ő nekem a királynő, a méltó társam. Olyanok vagyunk, mint két nemes fenevad. Néha öljük egymást, de ezt egészséges módon, humorral kezeljük. Nagyon jól működik közöttünk minden - idézte szavait az Indirekt

A házaspár kislánya nyolc hónapos, és az édesapja azt mesélte május elején a Blikknek, másként viselkedik lányos, mint fiús apukaként, Lili egy egészen más oldalát hozta elő, mint annak idején a két fia, akikkel vagányabb, zsiványabb volt. 

- A legnagyobb ajándék, hogy szép és egészséges, az pedig külön öröm, hogy szerettem volna, ha kék marad a szeme színe, és ez így is lett. 

- Abszolút lágyított rajtam Lili. Én alapvetően is olyan szülő vagyok, aki szereti megölelni, puszilgatni a gyermekét, de egy kislány esetében ez teljesen más. Sokat változtam, ezt mások is látják rajtam, óvatosabb, gyengédebb vagyok, mióta lányos apuka lettem. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A zenész számára az elmúlt egy év és a világjárvány nem csak elmaradt koncerteket hozott, a pozitív oldalát is látja a pandémiának, hisz így sok időt tudott feleségével, lányukkal és kisfiával, Lacikával tölteni. A napilapnak azt mondta, Kinga csodás anyuka, és örül neki, hogy L.L. Junior ennyit tud otthon segíteni, fizikailag és lelkileg is nagy támaszt nyújt. 

- A feleségem nehéz fél évet tudhat maga mögött, először az anyukája hagyott itt minket, pár hete a nagybátyja, azaz megterhelő időszak volt ez számára is, mégsem hagyta el magát. Tökéletesen helytáll anyaként és feleségként is, mégis fontos, hogy megadjak neki minden szeretetet és figyelmet.

Pápai Joci és felesége 

Pápai Joci és felesége nem is különbözhetnének jobban, mégis 16 éve boldogok egymás oldalán. Anita szőke hajával és alabástrombőrével mindenkit levesz a lábáról, míg férje ennek ellentéte, sötét haja és barna szeme van. Emiatt gyakran találják szembe magukat furcsa, kérdő tekintetekkel az utcán, amikor együtt mutatkoznak.

Ezt is szeretjük