Bódi Csabi és ritkán látott felesége: a gyönyörű Ginával 14 éve házasok
Bódi Csabi és Gina 2007 márciusában mondták ki a boldogító igent.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem véletlen, hogy Bódi Csabi dalai közt található egy olyan, amelynek az a címe, hogy Drága szép feleségem. A mulatós sztár 2007-ben vezette oltár elé Ginát, akiért azóta is rajong.

Bódi Guszti és Bódi Margó fia követte a családi példát, nagyon fiatalon házasodott meg. Az első feleségével végül elváltak az útjaik, ám a kapcsolatból megszületett idősebb fia, Csabi. 

Ő Bódi Csabi gyönyörű felesége, Gina

Ámor nyila másodjára is eltalálta, a gyönyörű Ginával 2021 márciusában ünnepelhetik 14. házassági évfordulójukat. A fekete szépség két gyermekkel ajándékozta meg férjét, mindketten Valentin-nap környékén születtek: kisfiukat, Romeót 2009 februárjában hozta világra, lányukat, Lilient pedig tíz évvel később, 2019-ben. Bár az asszonyt nem mutatja meg gyakran a tévénézőknek, amikor csak teheti, az Instagram-oldalán hálát ad a sorsnak, hogy őt tudhatja maga mellett. 

"Annyira büszke vagyok a feleségemre, Ginára. Otthont, családot és egy biztos hátteret teremtett nekem. Mindig mellettem voltál jóban-rosszban, és remélem még vagy 70 évig erőben és egészségben mellettem leszel" - köszöntötte kedvesét 2020 augusztusában a születésnapján.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Bódi Csabi felesége, Gina.

Ezt is szeretjük