Ő Pápai Joci szőke, kék szemű felesége már 16 éve - Sokszor megkapták, hogy nem illenek össze

Pápai Joci és Anita bebizonyította, hogy az ellentétek tényleg vonzzák egymást.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár sokan azt állítják, a titkos receptje a hosszan tartó kapcsolatnak az, ha az ember külsőre is hasonló párt választ maga mellé, akadnak kivételek, akik erősítik a szabályt. Pápai Joci és felesége nem is különbözhetnének jobban, mégis 16 éve boldogok egymás oldalán.

Anita szőke hajával és alabástrombőrével mindenkit levesz a lábáról, míg férje ennek ellentéte, sötét haja és barna szeme van. Emiatt gyakran találják szembe magukat furcsa, kérdő tekintetekkel az utcán, amikor együtt mutatkoznak.

Pápai Joci és felesége nagyon különbözőek

- Én nem vagyok egy szép ember, viszont a feleségem nagyon szép, nem is szoktak minket ránézésre egy párnak gondolni. Színeinkben és karaktereinkben sem vagyunk egyformák - mesélte a házaspár a TV2 Sztárok és párok című műsorában.

Bár megjelenésükben semmi átfedés nincs, nem is lehetne harmonikusabb a viszonyuk. Akkora köztük az összhang, hogy szinte befejezik egymás mondatait. Gyermekeiket is ebben az egyetértésben nevelik. Anita két gyerkőccel ajándékozta meg az énekest: lányuk, Hanna 2005-ben, míg fiuk, Zalán 2011-ben látta meg a napvilágot.

Képes összeállításunkban mutatjuk, mennyire kiegészíti egymást Pápai Joci és gyönyörű felesége, Anita.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük