Edvin Marton felesége ez a szőke szépségkirálynő: 11 éve vette feleségül Adriennt
Edvin Marton tündérmesébe illő módon ismerte meg csodaszép feleségét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A zenét tartják a szerelem nyelvének: 13 éve tartó boldog házassága jelzi, hogy Edvin Marton kiválóan beszéli ezt. Első találkozása feleségével megalapozta tündérmeséjüket, ugyanis Adrienn Hamupipőke módjára majdnem elhagyta lábáról a cipőjét.

Először 2005-ben hozta össze őket a sors a Miss Balaton szépségversenyen: míg Marton Adrienn versenyzőként vett részt az eseményen, későbbi férje sztárfellépőként állt színpadra. Az akkor 19 éves lányt első percben lenyűgözte a férfi gálánssága.

Edvin Marton és gyönyörű felesége

„Emlékszem, két színpadi produkció között a színpad mögött valaki megkopogtatja a vállamat, majd azt kérdezi: „Becsatolhatom a szandálod? Mert mindjárt elhagyod.” Mielőtt válaszoltam volna, térdre ereszkedik, becsatolja. „Edvin Marton vagyok, szia” - mondja. „Én meg Gombosi Adri” - válaszolom. (Vicces, hogy rá két évre már én is Marton lettem) Hát ez volt az első találkozás” - olvasható a szőke szépség Instagram-oldalán.

Akkor nem teljesedhetett be szerelmük, mert mindketten párkapcsolatban éltek, ám az élet két évvel később újra összehozta őket, akkor már szingliként egy ékszerbemutatón. Kétévnyi járás után álltak oltár elé. Nem tartottak világraszóló esküvőt, 2009 szeptemberében szűk, családi körben mondták ki a boldogító igent mindössze egy héttel a lánykérés után. 

- Hatalmas pocakkal álltam oltár elé egy hét szervezés után. Csak a szűk család ünnepelt, a „lagzit” pedig egy elegáns hotel elnöki lakosztályában tartottuk. Edvin az egész lakosztályt beborította kolumbiai rózsával, mintegy négy- ötezer virág illatozott tűzpirosan minden sarokban - mesélte az egykori Miss Balaton.

- Mindig terveztük, hogy majd bepótoljuk a nagy lagzit, és meghívunk mindenkit, de csak halogattuk ezt a tervet… Már a srácok is egyre nagyobbak, nem érezzük a késztetést, hogy újra oltár elé álljunk. A lényeg, hogy Edvin felesége vagyok, nekem jó érzés, hogy papíron is összetartozunk. Egyek vagyunk, és ehhez nem kellett milliós beruházás az esküvőre.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen gyönyörű nő Edvin Marton felesége, Marton Adrienn.  

Ezt is szeretjük