A hétvégén titokban férjhez ment a magyar énekesnő - Gyönyörű menyasszony volt
Rúzsa Magdi szombaton a Mátyás-templomban mondta ki a boldogító igent párjának.

ruzsa-magdi-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hétvégén titokban férjhez ment Rúzsa Magdi, néhány órával ezelőtt pedig azt is megmutatta Instagram-oldalán, hogy milyen gyönyörű menyasszonyi ruhát viselt a ceremónián. A 31 éves énekesnő féltve óvja magánéletét, de annyit azért elárult, hogy szerelmével már több mint hat éve alkotnak egy párt, egy ideje pedig már vágyott az esküvőre.

- Hat és fél éve vagyunk együtt. Amikor találkoztunk, már akkor elhatároztuk azt, hogy egy közös irányba szeretnénk tartani. Ez egy nagyon erős és intenzív érzés volt. Aztán persze előbb-utóbb bennem is megformálódott az a gondolat, hogy jó lenne egy nap azt mondani, hogy én nem a barátnője vagyok valakinek, hanem a felesége - nyilatkozta a Secret Storiesnak.

A templomi esküvőre a budapesti Mátyás-templomban került sor, a rokonok és barátok ezt követően pedig az etyeki Hernyák-birtokra mentek, ahol kötetlenebb hangulatban ünnepelték meg a nászt. A Megasztár harmadik szériájának győztese azt is elárulta, hogy menyasszonytánc nem volt, de a töltött káposzta nem maradt ki, mivel szülőföldjén, a Vajdaságban ez kötelező éjfél után.

Ami pedig a menyasszonyi ruhát illeti, Rúzsa Magdi elmondta, hogy a Daalarna egyik különleges darabjára esett a választása, amibe első pillantásra beleszeretett.

- Amikor megláttam ezt a ruhát, tudtam, hogy ezt kevesen merik bevállalni, mert mindenki szeret visszanyúlni a klasszikushoz, és ragaszkodnak a fehér menyasszonyi színhez. Aztán eszembe jutott, hogy én különben is mindig egy extravagáns nő voltam, és ez a ruha lenne az, ami igazán passzolna a személyiségemhez - árulta el Rúzsa Magdi.

Ezt is szeretjük