Gyereket vár Hajdú Péter 20 évvel fiatalabb párja: három elvesztett baba után csodaként élik meg
Hajdú Péter megerősítette, igaz a hír, hogy babát várnak, már túl vannak a kritikus időszakon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hajdú Péter lassan két éve alkot egy párt tévés szerelmével, Eszterrel, akit a 25. születésnapján, tavaly szeptemberben el is jegyzett. 

A pár nem titkolta, hogy szeretnének közös gyermeket: a műsorvezető most örömmel jelentette be, hogy menyasszonya várandós, már túl van a kritikus időszakon. 

Hajdú Péter párja babát vár

- Valóban nagyon boldogok vagyunk, mert igen, igaz a hír, babát várunk. Már túl vagyunk a kritikus időszakon, és bízunk abban, hogy ezek után is minden rendben lesz - erősítette meg a 46 éves sztár a Blikknek a lap értesüléseit.

Érthető, hogy csodaként élik meg a babavárást, Eszter ugyanis tavaly nyolc hónapon belül kétszer is várandós lett, de mindkét terhessége rosszul végződött. 2020 augusztusában ikreket várt, de sem az ötödik, sem a hatodik héten nem volt a magzatoknak szívhangja, így a terhességet a hetedik héten meg kellett szakítani.

Decemberben jött egy újabb tragédia: Eszter elvetélt, az erős hasi görcsök miatt pedig Hajdú ragaszkodott hozzá, hogy bemenjenek a kórházba, ahol azonnal műtétre volt szükség. Ha nem fordultak volna orvoshoz, a fiatal nő meg is halhatott volna, ugyanis méhen kívüli terhessége volt, elrepedt a petevezetéke, a belső vérzés miatt, mire beértek a kórházba, már másfél deci vér volt a hasüregében.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ezek után nagy volt a riadalom, amikor pár napja kiderült, hogy külföldi nyaralásukon megfertőződtek a koronavírus delta variánsával. Amikor Eszternek fájni kezdett a hasa, tartott tőle, hogy megint elvetél, de végül a diagnózis azt mutatta, hogy Coviddal fertőződött meg. 

- Szerencsére kiderült, hogy minden rendben van, a vírustesztem pedig most már negatív. Rögös út vezetett a boldogsághoz, és ugyan vannak természetesen a terhességgel járó rosszulléteim, de nem bánom, hiszen nagyon régóta vártunk erre - árulta el a Blikknek a kismama.

Hajdú Péter harmadszor lesz apa, volt feleségétől, Sarka Katától egy lánya, majd egy fia született, Noémi 12, Dávid 11 éves. 

Magyar sztárok ugyanolyan estélyiben

A 18. Story Ötcsillag- és Érték-díjátadó Gálán kiderült, hogy Várkonyi Andrea és Sarka Kata is kedveli Léber Barbara divattervező munkáját. A műsorvezető 2018-ban szinte ugyanolyan modellben jelent meg, mint kolléganője 2015-ben, csak a szőke sztár merészebb dekoltázzsal viselte. Képes összeállításunkban olyan hazai hírességeket gyűjtöttünk össze, akik ugyanolyan estélyiben jelentek meg valahol.

Ezt is szeretjük