Várkonyi Andrea és Sarka Kata szinte ugyanolyan estélyiben: szexin dekoltált, flitteres darabba bújtak

Képeken magyar sztárjaink, akik egyforma estélyi ruhába bújtak.

Várkonyi Andrea és Sarka Kata szinte ugyanolyan estélyiben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár Magyarország kis ország, számos tehetséges divattervezővel büszkélkedhetünk, akiknek a kreációit világsztárok is előszeretettel választják, hazai sztárjaink pedig itthon és külföldön egyaránt tündököltek bennük gálákon, díjátadókon vagy tévéműsorokban.

Természetesen néha megesik, hogy egy-egy hírességnek ugyanaz az estélyi tetszik meg: olyan még nem fordult elő, hogy ugyanazon a rendezvényen vagy műsorban viselték volna, de az igen, hogy kis idő elteltével ugyanannak a tervezőnek az estélyi ruhájában jelentek meg egy nagyszabású esten. 

Magyar sztárok ugyanolyan estélyiben

A 18. Story Ötcsillag- és Érték-díjátadó Gálán kiderült, hogy Várkonyi Andrea és Sarka Kata is kedveli Léber Barbara divattervező munkáját. A műsorvezető 2018-ban szinte ugyanolyan modellben jelent meg, mint kolléganője 2015-ben, csak a szőke sztár merészebb dekoltázzsal viselte.

Képes összeállításunkban olyan hazai hírességet gyűjtöttünk össze, akik ugyanolyan estélyiben jelentek meg valahol.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük