Sarka Kata szexi dekoltázst villantott: friss fotójára kommentáradat indult
Sarka Kata júliusi fotóin nem takargatta magát, dögös dekoltázsán sokak szeme megakadt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sarka Kata ritkábban posztol az Instagram-oldalára, mint azt tőle a korábbi években megszokhattuk, de azért havi három-négy képet megoszt a követőivel. 

A 34 éves híresség az elmúlt egy hétben három képet is kitett a közösségi oldalára, és mindegyiken elővette a tőle megszokott, szexi oldalát. 

Sarka Kata dekoltázsa

"Minden ember életében... csak egy nő létezik, akivel a tökéletes harmónia szintjére tud jutni, s ugyanígy minden nő életében csak egyetlen férfi létezik, akivel teljessé válhat. Az egymásra találás azonban a Sors apró dolgaitól függ. (Susanna Tamaro) #lovemyfamily #lovemylife" - írta a felvételhez, amin szemmel láthatóan jól érzi magát a bőrében. 

Sokan írták, hogy nagyon bomba az alakja, amit nem is takargat a testhezálló, sportos szerelésben, aminek beszerzési lehetőségéről többen is érdeklődtek: látszik, hogy izmos és lapos a hasa, illetve a dekoltázsát is kihangsúlyozta. Néhányan ugyanakkor azt kommentelték, hogy jobban tetszett nekik az a Sarka Kata, akinek nem volt plasztikáztatva a melle, és nem volt mindig tökéletesen kisminkelve, mert úgy természetesebb volt. 

Pár nappal korábban szintén posztolt egy-egy fotót, amin a dekoltázsára terelődik a figyelem. 

Idén a futópályáról és az edzőteremből is tett ki képeket. Hat hét kihagyás után január végén kezdett el újra futni, és a nyári hőség beköszöntével, június végén sem hagyta abba. 

Márciusban narancssárga edzőruhában keltett nagy feltűnést a posztjai folyamában. Akkor azt is elárulta, hogy 55 kilóra fogyott le. 

Magyar sztárok egyforma estélyiben

A 18. Story Ötcsillag- és Érték-díjátadó Gálán kiderült, hogy Várkonyi Andrea és Sarka Kata is kedveli Léber Barbara divattervező munkáját. A műsorvezető 2018-ban szinte ugyanolyan modellben jelent meg, mint kolléganője 2015-ben, csak a szőke sztár merészebb dekoltázzsal viselte. Képes összeállításunkban olyan hazai hírességet gyűjtöttünk össze, akik ugyanolyan estélyiben jelentek meg valahol.

Ezt is szeretjük