Zséda mellei vonzották a tekinteteket: ritkán látni ilyen dögös dekoltázzsal

Több év kihagyás után újra együtt zenéltek a Cotton Club Singers tagjai. Zséda szexi miniruhát húzott a fellépésre.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Zséda mindig divatos és csinos, stílusos és egyedi ruhákban láthatjuk, az énekesnő szereti a magyar tervezők különleges kreációit.

A 46 éves sztárra az is igaz, hogy inkább elegáns, mint dögös ruhákat visel, a színpadon azonban a szexi oldalát is meg-megvillantja. 

Zséda szexi dekoltázzsal szerepelt a TV2 gálaműsorában

A TV2 Neked énekelek című jótékonysági gálaműsorában újra együtt lépett fel a Cotton Club Singers. A vokálegyüttest 1995-ben alapította Szűcs Gabriella, Zsédenyi Adrienn, László Boldizsár és Kovács Péter. Utóbbi helyett 1997-ben már Fehér Gábor énekelt. Zséda 2000-ben lépett ki a zenekarból, hogy szólókarrierbe kezdjen, helyére Kozma Orsi érkezett. 2007-ben aztán ő és Szűcs Gabi is kiszállt. A Cotton Club Singers 2009 januárjában, a Budapest Sportarénában tartotta búcsúkoncertjét, ahol az összes korábbi tag fellépett.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A kereskedelmi csatorna nagyszabású show-jában több év kihagyás után, vasárnap este újra együtt láthatták és hallhatták őket a nézők. A gálaműsorban a koronavírus árvái és félárvái számára gyűjtöttek felajánlásokat, és összesen 101 824 210 forint gyűlt össze.

A Cotton Club Singers fellépése nemcsak azért volt különleges, mert újra együtt énekeltek a leghíresebb tagjai, hanem azért is, mert Zsédát csak ritkán látni olyan szexin dekoltált miniruhában, mint amit a műsorban viselt - nézd meg képes összeállításunkban a fotókat!

Ezt is szeretjük