Tóth Gabi mesebeli hercegnő volt a hófehér csipkeruhában: rég láttuk ilyen káprázatos kreációban

Tóth Gabi gyönyörű ruhába bújt a TV2 Neked énekelek című nagyszabású gálaműsorában, de a többi énekesnő is káprázatosan nézett ki.

toth-gabi-cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Számos ismert énekesnő és énekes lépett fel a TV2 Neked énekelek című nagyszabású gálaműsorában, amelyben 2021-ben a koronavírus árvái és félárvái számára gyűjtöttek felajánlásokat. 

A támogatást a Regőczi István Alapítványon keresztül juttatják el a rászorulókhoz: a szervezetet Áder János köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita alapították azzal a céllal, hogy a koronavírusban egy vagy mindkét szülőjét elvesztő gyermekeket hosszú távon, nagykorúságukig támogassa. A jótékonysági gálaesten végül 101 824 210 forint gyűlt össze.

Tóth Gabi és a TV2 gálaműsorának énekesnői

Tóth Gabi egy különleges produkcióval, az Ötödik Évszak zenekarral állt színpadra. Amikor a 33 éves sztárral Várkonyi Andrea a backstage-ben beszélgetett, az utóbbi azt mondta, úgy ülnek ott, mint a Jégkirálynő és a Tavasztündér, és ámuldozott, az énekesnő milyen csodálatosan néz ki a hófehér kreációban és a mesés fejdíszben. 

- Nem szoktalak ilyen ruhában látni! - ámuldozott Várkonyi. 

Képes összeállításunkban megnézheted, híres énekesnőink milyen gyönyörű ruhákban álltak színpadra a TV2 jótékonysági gálaműsorában. 

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük