Tóth Gabi mesebeli hercegnő volt a hófehér csipkeruhában: rég láttuk ilyen káprázatos kreációban
Tóth Gabi gyönyörű ruhába bújt a TV2 Neked énekelek című nagyszabású gálaműsorában, de a többi énekesnő is káprázatosan nézett ki.

toth-gabi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Számos ismert énekesnő és énekes lépett fel a TV2 Neked énekelek című nagyszabású gálaműsorában, amelyben 2021-ben a koronavírus árvái és félárvái számára gyűjtöttek felajánlásokat. 

A támogatást a Regőczi István Alapítványon keresztül juttatják el a rászorulókhoz: a szervezetet Áder János köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita alapították azzal a céllal, hogy a koronavírusban egy vagy mindkét szülőjét elvesztő gyermekeket hosszú távon, nagykorúságukig támogassa. A jótékonysági gálaesten végül 101 824 210 forint gyűlt össze.

Tóth Gabi és a TV2 gálaműsorának énekesnői

Tóth Gabi egy különleges produkcióval, az Ötödik Évszak zenekarral állt színpadra. Amikor a 33 éves sztárral Várkonyi Andrea a backstage-ben beszélgetett, az utóbbi azt mondta, úgy ülnek ott, mint a Jégkirálynő és a Tavasztündér, és ámuldozott, az énekesnő milyen csodálatosan néz ki a hófehér kreációban és a mesés fejdíszben. 

- Nem szoktalak ilyen ruhában látni! - ámuldozott Várkonyi. 

Képes összeállításunkban megnézheted, híres énekesnőink milyen gyönyörű ruhákban álltak színpadra a TV2 jótékonysági gálaműsorában. 

Ezt is szeretjük