"Mint két tojás!": Sarka Katára egyre jobban hasonlít a lánya

Sarka Kata lányával közös fotójára záporoznak a lájkok és a dicséretek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sarka Kata hosszú idő után megörvendeztette az Instagram-követőit egy anya-lánya fotóval. 

A 34 éves sztár az elmúlt egy-két évben kevesebbet posztol a közösségi oldalán, havi tíz képnél többet nem tett ki, májusban például csak hatot. 

Sarka Kata lányával, Noémival 

A gyerekeiről még kevesebb felvételt láthatnak a követői, de most kitette egy Noncsival közös képet. A 2009 februárjában született Hajdú Noémi, ahogy nő, úgy hasonlít egyre jobban az édesanyjára. A kommentelők azt is megjegyezték, hogy a kamasz lány szép, mint az anyja. 

"A Borsó meg a héja ... Gyönyörűek vagytok!"

"Ha nem tudnám, hogy a lányod, inkább a barátnődnek hinném!!! Gratula, nagyon szépek vagytok!"

"Kata, nagyon hasonlít rád Noncsi! Mint két tojás!"

"Az alma nem esik messzi a fájától!"

A cikk az ajánló után folytatódik

Sarka Kata anya-lánya felvételt legutóbb 2020 októberében tett ki, akkor közösen edzettek. Noémi nemcsak a külsejét és magas, karcsú termetét örökölte az édesanyjától, hanem a mozgás szeretetét is. 

A friss poszt alatt egy hölgy érdeklődött, miért látni keveset a híresség oldalán a fiát, Dávidkát. 

"Nem szeret szerepelni, ezért nincs általában vele fotó, de nagyon ritkán őt is rá lehet beszelni... Viszont hidd el, hogy az anyai törődés nem az Instagram-fotókon múlik!" - válaszolta neki Sarka Kata. 

A 2010 augusztusában született Dávidot valóban nem sokszor látni édesanyja közösségi oldalán, de a jeles ünnepekkor általában tesz ki a fiáról is képet. 2021. január elsejét Sarka Kata egy Noémival és Dáviddal közös fotóval köszöntötte. 

Gesztesi Panka modell lett

Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya pár évvel ezelőtt kezdett érdeklődni a modellszakma iránt, és édesanyja szerint megvan az alkata a modellkedéshez. Így gondolja ezt a Sugarbird tulajdonosa, aki az év eleji kampányukhoz már harmadszor választotta ki a sztárcsemetét.

Ezt is szeretjük