Fésűs Nelly lánya egyre szebb - A 18 éves Csenge modell és énekesnő

Fésűs Nelly csodaszép fotókon mutatta meg Csengét az Instagramon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fésűs Nelly nagyobbik lánya 2021. január 1-jén töltötte be a 18. életévét. Bár Horváth Csenge még csak most vált nagykorúvá, máris mesébe illő karriert tudhat a magáénak: keresett modell és sikeres énekesnő.

A szépséges tinédzser több divatmárkával dolgozik együtt, eközben szorgalmasan építgeti karrierjét a könnyűzene világában. 

Fésűs Nelly 18 éves lánya gyönyörű modell és énekesnő

Legutóbb egy nemzetközi énekversenyen ért el figyelemre méltó helyezést: kategóriájának győztesévé avatták, valamint megkaparintotta a 2020 nemzetközi előadója címet. A sikerek ellenére igyekszik két lábbal a földön járni, jelenleg első számú céljának azt tartja, hogy jó eredménnyel fejezze be a gimnáziumi tanulmányait. Annak ellenére, hogy anya és lánya ugyanazt a pályát választotta, a színésznő hagyja, hogy gyermeke a maga útját járja, a színpadon sem látja el tanácsokkal.

- Mivel két teljesen különböző stílusban énekelünk - ő a mai kornak megfelelően énekel, amihez nekem vajmi kevés közöm van -, így ha stílusban vagy ízlésben nem olyan, akkor szólok, de egyébként sohasem. Ha fellépése van, vagy műsorban szerepel, erre ott vannak azok a szakemberek, akik foglalkoznak vele. Az a legrosszabb, ha egy gyereknek három-négy irányból mondanak valamit, és nem tudja, kinek feleljen meg - mesélte a 49 éves sztár a Life TV Ébredj velünk című műsorában.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű fotókon mutatta meg Fésűs Nelly a 18 éves Csengét az Instagramon.

Ezt is szeretjük