Péter Szabó Szilvia ritkán látott lánya jól megnőtt: Emma kiköpött az édesanyja
Péter Szabó Szilvi 2016 novemberében hozta világra Emmát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Péter Szabó Szilvia a NOX együttessel robbant be a köztudatba a 2000-es évek elején. A közönség imádta dalaikat, amelyekben a hagyományos népzenét ötvözték a modern stílusjegyekkel. 

A formáció tagjai hétéves fennállásuk alatt számtalan sikert könyvelhettek el maguknak, több platina- és aranylemezzel büszkélkedhetnek, valamint 2005-ben még az Eurovíziós Dalfesztiválra is sikerült kijutniuk. Frontemberük azonban nem ezekre az érdemekre a legbüszkébb, élete 2016 novemberében teljesedett ki igazán, amikor édesanya lett.

Péter Szabó Szilvia és ritkán látott lánya

Négy és fél éves kislánya a szeme fénye. Emmát a lehető legjobban óvja a nyilvánosságtól, nem posztol róla sűrűn. Mivel csak nagyon ritkán láthatjuk őket együtt, még feltűnőbb, hogy a gyerkőc úgy nő, mint a gomba. Hatalmas barna szemeivel és cuki mosolyával pedig egyértelmű, hogy az anyukájára ütött.

Noha az énekesnő imád édesanya lenni, az ő életükben is vannak nehezebb napok, amikor elő kell venni a szülői szigort.

- Számomra nincs szebb az anyaságnál. Azóta érzem magam teljesnek, amióta megszületett a lányom. De ez nem jelenti azt, hogy amikor a gyerek - akár szó szerint - a fejemen ugrál, azt végtelen türelemmel viselem, vagy amikor már a századik alkalommal mondtam el neki valamit, de fütyül rá, ne akarnék kiszaladni a világból! Vannak ilyen napok, de alapjában véve Emma egy szófogadó, szelíd kislány - mesélte a Story magazinnak.

péter szabó sz
Fotó: TV2/Sztárban Sztár

Szerinte az is sokat nyom a latban, hogy férjével, Gyurival a lehető legnagyobb összhangban vannak a gyereknevelés terén. Mindketten igyekeznek következetesek lenni otthon, valamint nem elvárásokat állítanak fel Emmával szemben, hanem kérésekkel fordulnak hozzá.

- Hogy jól neveljük-e, az persze majd csak idővel fog kiderülni. Tényleg nem tudom, de abban hiszek, hogy míg szeretve és biztatva van, nagy baj nem lehet.

Judy és lánya, Maja

A sztárcsemete 2020 decemberében töltötte be a kilencedik életévét, így már harmadik osztályos az általános iskolában. Bár édesanyja az Instagram-oldalán csak elvétve posztol róla, időnként meglepi a követőit anya-lánya fotókkal vagy szelfikkel.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük