Völgyi Zsuzsi hároméves kislányával nem lehet betelni: Glória szőke tündér
Völgyi Zsuzsi 2017 márciusában adott életet tündéri csemetéjének.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Völgyi Zsuzsi a 2000-es években robbant be a köztudatba a Romantic fekete bombázójaként Kunovics Katinka és Gáspár Győző oldalán. A negyvenéves énekesnő három évvel ezelőtt adott életet gyermekének, akinek gyönyörű nevet választott, Glóriának keresztelte el kislányát.

A sztárcsemete háromévesen friss képei alapján tündéribb nem is lehetne: hatalmas kék szemével és szőke fürtjeivel mindenkit elvarázsol.

Völgyi Zsuzsi hároméves kislánya

Édesanyja a Vacsorakirály című műsorban mutatta meg a közönségnek, milyen tüneményes a gyermeke, aki nem csak bájos külsejével, konyhai tudásával is levette a lábáról a nézőket.

- Glóriám három és fél évesen egy igazi kis nő: cserfes, táncol, beszélget, könnyen barátkozik, és egy igazi cukorborsó tünemény - áradozott róla a Life TV műsorában 2020 októberében.

A cuki gyerkőc fotóit elnézve nem is csodálkozunk, hogy nem tud betelni a látványával: Glória már most tudja, hogy bűvölje úgy a kamerát. A gasztovetélkedőből azt is megtudhatták a nézők, hogy a kislány dédnagypapájától örökölte vonásait. Anyukája viccesen el is mesélte vendégeinek, hogy mikor a kórházban először meglátta csemetéjét, egy percre megijedt, hogy valami gubanc történt, annyira nem hasonlított rá.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen gyönyörű kislánnyal büszkélkedhet Völgyi Zsuzsi.

Ezt is szeretjük