Már ilyen nagy Kunovics Katinka kislánya - Az énekesnő 6 éve egyedül neveli

Kunovics Katinka lánya már hatéves és örökölte édesanyja zenei tehetségét.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Kunovics Katinka kislánya 2020. március 31-én töltötte be a hatodik életévét. Már most látszik, hogy sok mindenben édesanyjára ütött, kiváló érzéke van a zenéhez.

Családi hagyományként ő is a Katinka keresztnevet viseli. A Romantic egykori énekesnőjének nem volt egyszerű dolga a kezdeti években. Gyermeke egy hónappal a vártnál korábban érkezett, aztán pár hónap múlva a kislánya apjával elváltak az útjaik.

Kunovics Katinka kislánya

Fernandóval egy óceánjáró hajón dolgoztak együtt a zenekara 2006-os feloszlása után. A fiatalok egymásba szerettek, de miután az énekesnő életet adott gyermeküknek, jobbnak látták, ha külön folytatják tovább az életüket.

A férfi azóta sem találkozik sűrűn a csemetéjével, mindössze évente egyszer látogatja meg a kis Katinkát, így a mindennapok ügyes-bajos dolgaival egyedülálló anyukaként kell szembenéznie a szőke sztárnak.

- Anyukám rengeteget segít a gyereknevelésben. Szerencsém van, hogy egy háztartásban élek vele, és mindenben számíthatok rá. Katinka eleven kislány, imád énekelni, zongorázni: örökölte a zenei vénámat - mondta el a Hot! magazinnak.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen édes fotókat készít Kunovics Katinka kislányáról az Instagramra.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük