Erdélyi Mónika lánya jól megnőtt - Molli cuki kisgyerekből mára kamasz lány lett
Friss fotókon mutatjuk meg Erdélyi Mónika 12 éves lányát, Mollit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erdélyi Mónika lánya búcsút intett a kisgyermek éveknek, és kamaszkorba lépett. Nem csak rengeteget nőtt, de évről évre egyre jobban hasonlít édesanyjára.

Az 52 éves műsorvezető két lány édesanyja. A 25 éves Viktória, aki első házasságából született, kerüli a reflektorfényt. Kisebbik gyermeke, Molli 2019 novemberében lett 12 éves. Mosolygós, cserfes lány. 

Erdélyi Mónika és lánya, Molli

Anya és lánya nagyon közel állnak egymáshoz. Nincs olyan téma, amit Molli ne oszthatna meg az egykori tévéssel. Még közös YouTube-csatornájuk is van, ami már évek óta töretlen népszerűségnek örvend.

2017-ben hódították meg az internetet videóikkal, amikben nemcsak kreatív ötleteket mutatnak, de a mindennapjaikba is bepillanthatnak feliratkozóik. 

- Három évvel ezelőtt kezdtem el az úgynevezett vlogolást, vagyis az internetes videók készítését, ami Mollikám ötlete volt. A videókban ketten szerepelünk, és már több százezer követőnk van. Jó érzés, hogy az emberek kíváncsiak ránk, és fogékonyak ezekre a gyerekbarát felvételekre - mesélte a Meglepetés magazin egyik januári interjújában.

Képes összeállításunkban megmutatjuk, hogyan lett Erdélyi Mónika lánya, Molli cuki kisgyerekből nagy kamasz.

Ezt is szeretjük