Liptai Claudia lánya gyönyörű friss modellfotóin - Panka magas és karcsú tini lett

Liptai Claudia lánya, Gesztesi Panka a Sugarbird újabb kampányában vett részt: a 2021-es tavaszi kollekció egyik arca.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya gyönyörű tini lett: a 14 és fél éves Gesztesi Panka magas, karcsú lány, aki izmait és kecses mozgását a ritmikus sportgimnasztikának köszönheti, amit óvodás korában kezdett. 

Pár évvel ezelőtt kezdett érdeklődni a modellszakma iránt, és édesanyja szerint megvan az alkata a modellkedéshez. Így gondolja ezt a Sugarbird tulajdonosa, aki friss kampányukhoz már harmadszor választotta ki a sztárcsemetét. Panka tavaly nyár végén a Sugarbird loves Frida Kahlo-kollekciójának fotózásán vett részt, decemberben pedig a Disney-kollekciójuk Bambi-kampányának lett az egyik arca.

Gesztesi Panka a Sugarbird modellje

A magyar márka legújabb, 2021-es tavaszi kollekciójában visszatérnek limitált számban az ikonikus, korábbi Disney-darabok is, amelyeket első körben hazai hírességek mutatnak be.

- STAY CLASSY! Ez az irányelv indított el minket a 2021-es, mesés kollekciónk válogatásakor. A Disney-rajzfilmeknek egyértelműen Mickey és barátai a klasszikus szereplői, így a legújabb fazonok mellett mi is a legkedvesebb Disney-kollekciónkat dobtuk újra piacra limitált elérhetőséggel. 

- Jó ötletnek tartottuk, ha megszínesítjük kampányunkat egy olyan fotózással, ahova klasszikus, magyar szépségeket hívunk el. Bevontuk az új generációt is néhány fotó erejéig Gesztesi Panka, Schobert Lara és lányom, Jagasics Maja személyében. Izgalmasan éltem meg velük a közös munkát, teljesen másképp pózolnak, másképp viselik a ruhákat, nem beszélve arról, hogy mekkora kihívás ebben az óriási online zajban elérni az ő korosztályukat - mondta el Jagasics v. Csonka Hedvig, a Sugarbird tulajdonosa, akinek csapata 2018-ban elnyerte a a Disney Awards "Legkreatívabb kollaboráció" díját. 

Képes összeállításunkban megnézheted a Gesztesi Panka, Schobert Lara és a többi sztár fotóját. 

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Ezt is szeretjük