16 éves lett Deustch Anita és Kinizsi Ottó nagyobbik lánya: Emma gyönyörű tini

Deutsch Anita egy anya-lánya fotóval köszöntötte fel születésnapján az idősebbik lányát.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kinizsi Ottó és Deutsch Anita a Barátok köztnek köszönheti, hogy egymásra találtak. Az előbbi 1999-ben, az utóbbi 2001-ben csatlakozott az RTL Klub napi sorozatának stábjához.

18 évvel ezelőtt szerettek egymásba, két évvel később, 2004-ben össze is házasodtak. A gyermekáldásra sem kellett sokat várniuk, Emma lányuk 2005-ben, Hanni 2010-ben született. 

Deustch Anita és Kinizsi Ottó nagyobbik lánya

A házaspár nagyobbik lánya január 20-án ünnepelte a 16. születésnapját, ebből az apropóból édesanyja az Instagramon egy közös képpel köszöntötte fel. 

Deustch Anita és Kinizsi Ottó 2018 tavaszán a Story magazinnak azt mondták, a lányok szerintük apjuk vonásait örökölték, Emma belső tulajdonságait tekintve is rá hasonlít. Szüleiktől művészi vénát is örököltek: Emma az írásban tehetséges, Hanni szívesen szerepel, jól táncol. 

- Mi apával nagyon egy habitusúak vagyunk. Ha valamit akarunk, akkor addig mondjuk, míg a másik meg nem érti, vagy nem enged - árulta el Emma akkor a napilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Deutsch Anita 2007-ig alakított a Barátok köztben Szilágyi Andrea szerepét, utána epizódszerepekben tűnt fel, évek óta a Budafoki Pincejárat művészeti vezetője. Kinizsi Ottó, Balassa Imi megformálója 2010-ig volt állandó szereplő, a következő években ő is csak egy-egy részben bukkant fel, miután átállt a kamera másik oldalára. Nemcsak a Barátok közt egyik rendezője lett, hanem a csatorna Oltári csajok című sorozatáé is, illetve főrendezője volt a Bátrak földjének.

A 46 éves színésznő szintén a Storynak 2020 augusztusában arról is beszélt, hogy a férje munkamániás, rengeteget dolgozik, de arra mindig szakítanak időt, hogy a lányokat illetően mindenben közösen döntsenek. Kettejük közül a 36 éves apa a szigorúbb, de nem tiltással nevelnek.

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó a TV2 Drágám, add az életed! című vetélkedő műsorában 2017-ben.
Deutsch Anita és Kinizsi Ottó a TV2 Drágám, add az életed! című vetélkedő műsorában 2017-ben.
Fotó: TV2

Amikor Emma eldöntötte, hogy édesanyja volt középiskolájába szeretne járni, Deutsch Anita saját tapasztalatait megosztva megpróbálta lebeszélni erről. Nem járt sikerrel, ezt követően Kinizsi Ottó elvitte abba az iskolába, ahová ő járt, Emma pedig egyből beleszeretett.

Varga Iza nagyobbik lánya, Anna

Kétség sem férhet hozzá, hogy a színésznő mindkét gyermeke örökölte páratlan szépségét. Kisebbik lánya, a 13 éves Sári bájosan mosolyog vissza édesanyja Instagram-fotóin, míg a 19 éves Anna igéző, kék szemével hódít.

Ezt is szeretjük