Ő Som-Balogh Edina ritkán látott férje: Krisztiánnal 10 éve imádják egymást

Som-Balogh Edina és Krisztián tíz évvel ezelőtt randiztak egymással először.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Som-Balogh Edina igazán szerencsésnek mondhatja magát a szerelemben, tíz esztendővel ezelőtt randizott először férjével, akivel azóta is elválaszthatatlanok.

Som Krisztián a Barátok közt zenei producereként dolgozott, így hozta össze az élet az egykori szépségkirálynővel, aki 2004-ben csatlakozott a Mátyás király tér szereplőgárdájához.

Som-Balogh Edina és férje 10 éve randevúzott először

Bár a sztárpár csak különleges alkalmakkor mutatkozik együtt nyilvánosan, közös fotóik alapján tagadhatatlan, hogy a mai napig hatalmas az összhang közöttük. A 36 éves szépség első randevújuk tizedik évfordulója alkalmából posztolt ki az Instagram-oldalára egy szívet melengető képsorozatot, amelyben felelevenítette az elmúlt éveik legszebb perceit. Persze nem véletlen a felhőtlen boldogság, mindketten sokat tesznek annak érdekében, hogy házasságuk stabil maradjon. 

- Azt kell szerintem minden embernek elfogadnia, hogy a hullámvölgy egy teljesen természetes dolog egy párkapcsolatban. Mindig nem tudunk ugyanolyan hőfokon lángolni, mindig nem lesz ugyanolyan, mint az első egy évben, de nincs kizárva, hogy visszajöhet ugyanaz a szerelem és ugyanaz az érzelmi vonal, ami a legelején volt. Persze ehhez mindkét embernek akarnia kell - mesélte a Családvarázs című műsorban 2020 őszén.

Képes összeállításunkban mutatjuk Som-Balogh Edinát férjével, valamint azt is láthatod, mennyit változtak az elmúlt esztendőkben.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük