Ábrahám Edit unokája 2 éves lett - A gyönyörű Léna a színésznő szeme fénye
Ábrahám Edit imádja unokáját, Léna és a nagyi között nagyon szoros a kötelék.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ábrahám Editnek és a 2020 februárjában elhunyt, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas Andorai Péternek egy fia született. Ifj. Andorai Péter 2018 júniusában vette feleségül párját. Dorina az esküvőn már várandós volt.

Kislányuk 2018. december 6-án jött a világra, idén már a második születésnapját ünnepelhették. 

Ábrahám Edit unokája

A tündéri csöppség egy katicás tortát kapott, a szülinapjáról pedig híres nagyanyja, a Barátok közt Berényi Claudiája is megemlékezett, az Instagramra posztolt egy közös fotót is. 

A színésznő a kicsi születése óta tevékeny része unokája életének, szívesen bébiszitterkedik, így szoros a nagymama-unoka kötelék.  

- Léna szaladva közlekedik, pakol, rendezget, és minden érdekli. Nagyon aktív baba, egy pillanatra nem lehet egyedül hagyni. Amikor együtt vagyunk, az felér egy edzéssel. Már 13 kiló, sokat emelgetem, mert egyszerűen nem tudok ellenállni neki, amikor nyújtja felém a karját, és kiáltja: "Mama, felvesz!"

- Minden mókában benne vagyok, játszunk, olvasunk, éneklünk, jó pár dalt, mondókát megtanítottam neki. Nagymamának lenni áldás. Ünnepnap, amikor unokázhatok, a legjobb részt kapom a gyerekből, és nyilván a felelősségem is más, hiszen nem én nevelem - mesélte a Story magazinnak novemberben. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A karácsonykor 64. születésnapját ünneplő Ábrahám Edit nem osztogat kéretlen tanácsokat a fiának és a menyének, nem kíván beleszólni a gyereknevelésbe, és igyekszik nem elkényeztetni unokáját, akit öntörvényű kisgyereknek nevezett. 

- Hisztizni is nagyon tud, amit legújabban csakis akkor hagy abba, ha én is elkezdek nyafogni. Ő lepődik meg a legjobban, mit csinál a nagyi, és ez annyira elvonja a figyelmét, hogy egyszer csak megkukul. Komolyan mondom, szórakoztató vele lenni! - árulta el a hetilap olvasóinak. 

Nagy Feró lányunokája, Alíz

Az énekes 2016 októberében lett először nagypapa idősebb fia révén, aki az immár hároméves Patrikkal ajándékozta meg. Őt követte a sorban kisebbik fia, Hunor lánya, Alíz. A 2018 decemberében született cuki csemete hamarosan testvérkét kap maga mellé, ugyanis édesanyja 2021 márciusára várja második gyermekét, akit Nimródnak fognak hívni.

Ezt is szeretjük