Habsburg Ottó unokái gyönyörű tinédzserek lettek - Zsófia és Ildikó szőke szépségek
Habsburg Ottó unokái, Habsburg György lányai, Zsófia és Ildikó gyönyörű, ifjú hölgyek lettek.

habsburg-otto-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az utolsó magyar király, IV. Károly fiát, a 2011-ben elhunyt Habsburg Ottót, az utolsó Habsburg-trónörököst kisebbik fia, Habsburg György három unokával ajándékozta meg.  

Eilika oldenburgi hercegnőt 1997-ben vette feleségül a budapesti Szent István-bazilikában. A házaspár jelenleg is Magyarországon, Sóskúton él három gyermekével, akik mind a telki kórházban születtek.

Habsburg Ottó unokái

Habsburg-Lothringen Zsófia Mária 2001 januárjában, húga, Habsburg-Lothringen Ildikó Mária 2002 júniusában született, öccsük, Károly Konstantin 2004 júliusában jött világra. A lányok már nagykorúak, 19, illetve 18 évesek. A Reggeliben azt mesélték, nem érzik, hogy másképp nőttek volna fel, mint a velük egykorúak, ma már nincs olyan nagy jelentősége, hogy uralkodócsaládból származnak, csak akkor, ha az édesapjukkal különböző rendezvényeken vesznek részt, hogy képviseljék a családot. Csak a nevükre kapják fel az emberek a fejüket, amikor bemutatkoznak, sokszor visszakérdeznek, jól hallották-e a Habsburg vezetéknevet. Instagram-oldaluk is van. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A Habsburg család kiterjedt rokonsággal rendelkezik többek közt Spanyolországban is. Zsófia nagyon megszerette az országot, amikor szeptembertől februárig ott járt nyelviskolába. A négy hónap alatt az egyetemeket is meglátogatta, ekkor döntötte el, hogy kint tanul, szeptember elején költözik ki, és a húga is vele tart, együtt fognak lakni. 

- Nemzetközi kapcsolatokat fogok tanulni, szerintem jó bázist ad, később tudok specializálódni, és főleg a közgázra, politikára, történelemre fókuszál, ami engem érdekel. Négy nyelven beszélek, magyarul és németül kicsi korunk óta, ehhez jött az iskolában az angol, aztán kilencediktől a spanyol, az egyetemen pedig majd az arab is - árulta el Zsófia.

- Én halasztok egy évet, hogy legyen időm gondolkodni, pontosan mit akarok. Nagyon érdekel a jog, a nemzetközi vagy európai jog, a történelem mindig is érdekelt. Még nem tudom pontosan, mit szeretnék dolgozni később, de ezt jó alapnak tartom - mondta az RTL Klub reggeli műsorában Ildikó. 

Habsburg Ottó unokáiról a Royal Sztorik blogon még több érdekességet tudhatsz meg.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szépek Habsburg Ottó unokái, Habsburg György lányai, Zsófia és Ildikó.

Cover-fotó: MTI/Kiss G. Péter

Ezt is szeretjük