Bodrogi Gyula unokája már 16 éves - A gyönyörű Enikő énekesnőnek készül

Bodrogi Gyula nagyon büszke lányunokájára, az énekesnőnek készülő Enikőre.

Bodrogi Gyula unokájával
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bodrogi Gyula nagyon büszke lányunokájára. Amikor Enikő tavaly, a 85. születésnapján meglepte a Halleluja című dallal, nagyon meghatódott. 

A színészlegenda fia, Ádám a szálloda- és vendéglátóiparban dolgozik, Bence jogásznak készül, Enikő pedig énekesnő szeretne lenni. 

Bodrogi Gyula unokájával

A 16 éves lány a Reggeliben azt mesélte, a leghőbb vágya, hogy énekesnő legyen, a B terve pedig az, hogy édesapjának segítsen a szállodaiparban. A nemzet színésze szerint unokájának van tehetsége az énekléshez, inkább az apai nagymama, Voith Ági színésznő és az édesapa a kritikus. Enikő jár énektanárhoz, saját dalokat is írt, de ezeket még nem mutatta meg senkinek. 

Én tényleg azt hiszem, hogy bitang jó! 

Nekem érdemes megmutatni, mert nekem biztos fog tetszeni. Én nem érzem, hogy elfogult vagyok, csak tudom, hogy az vagyok - vallotta be az RTL Klub műsorában a Kossuth-díjas színész. 

Bodrogi Enikő nemcsak tehetséges, hanem nagyon szép tinilány is, ezt képes összeállításunkban magad is láthatod. Elképesztően hasonlít a fiatal Voith Ágira. 

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: MTI/Czimbal Gyula

Ezt is szeretjük