Nagy Feró unokája tündéri kislány: a 2 éves Alíz olyan, mint egy porcelánbaba
Nagy Feró lányunokája 2018 decemberében, három nappal szenteste előtt jött a világra.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha említésre kerül Nagy Feró neve, mindenkinek a vad, bőrruhás, szókimondó Beatrice-frontember jelenik meg a lelki szemei előtt. Ám ha ölbe veszi valamelyik unokáját, cseppet sem tűnik keményszívű rockernek, elolvad a cuki gyerkőcöktől.

Az énekes 2016 októberében lett először nagypapa idősebb fia révén, aki az immár hároméves Patrikkal ajándékozta meg. Őt követte a sorban kisebbik fia, Hunor lánya, Alíz. A 2018 decemberében született cuki csemete hamarosan kis testvért kap maga mellé, ugyanis édesanyja 2021 márciusára várja második gyermekét, akit Nimródnak fognak hívni.

Nagy Feró lányunokája, Alíz

A tündéri kislányt nagyapja csak szerelmének becézi. Nem is csodálkozunk azon, hogy Alíz kenyérre keni, édes mosolyával és hatalmas szemeivel nem lehet betelni. A 74 éves sztár imádja, ha nála vannak a kicsik, azt is bevallotta, hogy a legkevésbé sem szigorú velük.

- Amit egy szülő nem engedhet meg a gyereknek, azt a nagypapa - szülői engedéllyel - megteheti. Velem azt csinálnak, amit akarnak! Addig, amíg nálam vannak, had élvezzék az életet - mesélte a Tények Plusz riportjában.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen tündéri Nagy Feró lányunokája, Alíz.

Ezt is szeretjük