Bodrogi Gyula unokája gyönyörű tini lett – Fotókon a ritkán látott Enikő
Bodrogi Gyula unokája, Enikő is fellépett a Nemzeti Színházban.

bodrogi-gyula-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bodrogi Gyula 2019. április 15-én ünnepelte a 85. születésnapját. A Nemzet Színésze címmel kitüntetett Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész-rendezőt a jeles nap alkalmából a Nemzeti Színházban ünnepséggel köszöntötték. Nagy meglepetés volt számára, hogy két unokája is színpadra lépett, ők nyitották a gálát a Hallelujah című dallal.

Bodrogi Gyulát egy szem fia, Ádám ajándékozta meg unokákkal, akik már tinédzserek: Bence 17, Enikő 14 éves. Fiúunokája pár évvel ezelőtt egy műsorban azt mondta, leginkább azt szereti nagyapjában, hogy nagy szíve van. Bence rajong a családi vadászatokért, és főzni is szeret. Lányunokája pedig azt mesélte, amikor elhangzik a neve, sok gyerek elcsodálkozik, hogy Süsüt az ő nagypapája szólaltatja meg.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép tinédzser lett Bodrogi Gyula lányunokája, Enikő.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük