A Barátok közt Hoffer Misije volt: az agyvérzése után teljesen új életet kezdett
Halász Gábor egy balatoni borfesztiválon kapott agytörzsi stoke-ot 2016-ban.

beauty and style
Top olvasott cikkek

1998-ban ismerhette meg a hazai közönség a Mátyás király tér lakóit, Halász Gábor az alapszereplők táborát erősítette, ő játszotta Hoffer Misit 2002-ig. A Barátok köztnek hála egy ország ismerte meg a nevét, az állandó pörgés élete része lett, megállás nélkül dolgozott. Ez a sorozatból való távozása után sem változott meg. 

2006-ban hátat fordított a reflektorfénynek, egy Zala megyei település, Kiskutas polgármestere lett. Négy évvel ezelőtt került újra a figyelem középpontjába, amikor arról számoltak be a lapok, hogy súlyos agyvérzést szenvedett, melynek következtében fél oldalára lebénult. 

Halász Gábor az agyvérzés után

Bár fizikailag teljesen leépítette a stroke - újra kellett tanulnia beszélni és járni -, mégis hálás annak, ami vele történt. 48 éves korára alapjaiban változott meg az élete felépülése után.

- Jókora stoptáblát kaptam, mert addig túlhajszoltam magam, és mindenki mást előbbre helyeztem, eszembe se jutott, hogy magamra is kellene időt szánnom - mesélte a Best magazinnak.

Halász Gábor 1998-ban Hoffer Misiként, és 2020 júliusában.
Halász Gábor 1998-ban Hoffer Misiként, és 2020 júliusában.
Fotó: RTL Klub/Barátok közt, Facebook/Halász Gábor

Sikerült teljesen visszanyernie a régi állapotát, könnyedén lefut hét kilométert, és 3300 métert úszik jólesően. Szakmailag is tovább képezte magát médiatudományi mesterképzésen.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Majdnem színötössel végeztem, ami erőpróba is volt, mert kétségeim voltak a szellemi képességeimet illetően, de szerencsére megnyugodhattam. 

Sokat köszönhetek a bajnak, az új életem jóval boldogabb és teljesebb.

Az agyvérzés után édesanyjával is rendezték a kapcsolatukat, 13 éves korában szinte teljesen kizárta őt az életéből, de mára az egyik legfőbb bizalmasai lettek egymásnak. A szerelem azonban még nem talált rá.

- Nem kergetem a szerelmet, az elmúlt négy évem különben is úgy elszaladt, hogy nem is gondoltam rá. Jó lenne, ha lenne családom, de mivel majdnem minden sikerült az életemben, elfogadnám, ha pont ez nem adatna meg. 

A Barátok közt tiniszereplői egykor és ma

Talán senkinek nem kell bemutatni Berényi Katát, Danit és Ákost, Hoffer Esztert vagy Kertész Mónikát. Képes összeállításunkban megnézheted, az egykori tiniszereplők mennyit változtak húsz év alatt, és hogyan élnek napjainkban.

Ezt is szeretjük