A Barátok közt jóképű tinisztárja volt – Most 40 éves, kétgyerekes apuka

A Barátok közt jóképű tinisztárjai egykor és most.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Az 1998. október 26-án indult a Barátok közt hamar az ország legnézettebb napi sorozata lett. A nézők minden hétköznap izgulhattak, hogyan bonyolódik a Mátyás király tér lakóinak sorsa. Minden korosztálynak megvolt és van a kedvenc szereplője. Az RTL Klub sorozatában az alapszereplők mellé időről-időre új karakterek csatlakoznak, így az elmúlt 20 év alatt sok fiatal, középkorú és néhány idősebb szereplő is megfordult a sikerszériában.

A fiatal nézők nagy kedvencei a tinisztárok voltak, akik közül az elmúlt két évtizedben számos nagyon jóképű srác tűnt fel a Barátok köztben. Kőváry Tamás az alapszereplők közé tartozott, Novák Csaba megformálójának kezdetben az édesanyja, Éva (Csapó Virág) és az édesapja, Novák Laci (Tihanyi-Tóth Csaba) is a Mátyás király téren élt – mostanra az utóbbi a megmaradt négy alapszereplő egyike. Másfél év után kiszállt, Londonba költözött, majd egy év után visszaírták. Ezt követően karaktere többször – néha évekre – eltűnt a sorozatból, majd 2012-ben végleg kiírták: Novák Csaba a forgatókönyv szerint autóbalesetben vesztette életét az M1-es autópályán.

Kőváry Tamás a Barátok közt után műsorvezetőként is kipróbálta magát az RTL Klubon a csatorna Forma-1-magazinjában. 2009 augusztusában megnősült, akkor első gyermeke, Jázmin Anna már nyolc hónapos volt. Ma már 40 éves családapa, a tízéves Jázmin és a hétéves Dia nem is tudják, édesapjuk mekkora sztár volt, csak azt, hogy valaha forgatott. Tévézés sincs otthon, a szabadidejüket inkább mással töltik.

- Amikor heti szinten többször is vittem őket úszni, arra gondoltam, milyen hülyeség, hogy csak várom őket a medence partján. 25 év után novemberben újra belevetettem magam a medencébe, és elkapott a versenyszellem. A senior kategóriában neveztem be, hátúszásban meg is nyertem az országos bajnokságot, nemrég pedig EB-n egy 6. és egy 7. helyet szereztem – árulta el a Hot! magazinnak.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a Barátok közt szívtipró tinisztárjai.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük