Ő volt Berényi Ákos a Barátok közben – Felismered a 41 éves Somorjai Tibort?

Somorjai Tibor jelenleg a Life Tv kreatív producereként tevékenykedik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 1998 októberében elindult Barátok közt alapszereplőire a mai napig mindenki emlékszik. Az RTL Klub napi sorozatában Hoffer Misi és Eszter, Berényi Kata és Dani, illetve unokatestvérük, Berényi Ákos megformálói alkották a stáb tiniszekcióját. 

Ma már mindegyikük felhagyott a színészettel, közülük többnek gyermekei is születtek. 

Somorjai Tibor a Life Tv-nél

Somorjai Tibor 1998 és 2001 között alakította Berényi Ákost, aki szerepe szerint meghalt, lezuhant egy építkezésen. Maradt a tévézés világában, de nem a képernyőn szerepel, hanem műsorkészítőként ér el sikereket. Hajdú Péter, aki május elején a Life és az Ozone TV vezérigazgatója lett, az előbbi csatornához szerződtette. 

somorjai-tibor
Fotó: RTL Klub/Barátok közt, Instagram/Hajdú Péter

"Bemutatom Nektek Somorjai Tibor kollégámat, aki a Life Tv kreatív producere. Ő a producere a ma indult Őszintén! Joshival című műsornak! 20 évvel ezelőtt, 3 évig szerepelt a Barátok köztben, majd 15 éven keresztül a TV2-nél dolgozott. Casting direktorként kezdte, majd junior producer, aztán pedig kreatív producer volt. 2017-ben az 50 milliós játszma című vetélkedőért megkapta a Televíziós Újságíró Díjat. Nos, őt igazoltam le a Life Tv-hez" - írta tegnap Hajdú Péter, aki az Insta storyjában egy fotót is posztolt 41 éves kollégájáról. 

A TV2-nél olyan műsorok kreatív producere volt, mint A legbátrabb páros, A Bank, A Piramis, Az 50 milliós játszma, A 40 milliós játszma, Áll az alku, Összeesküvők, Hal a tortán, Csajok, pasik, Balaton.

A Barátok közt tiniszereplői egykor és ma

Talán senkinek nem kell bemutatni Berényi Katát, Danit és Ákost, Hoffer Esztert vagy Kertész Mónikát. Képes összeállításunkban megnézheted, az egykori tiniszereplők mennyit változtak húsz év alatt, és hogyan élnek napjainkban.

Ezt is szeretjük