Berki Mazsi flitteres estélyibe bújt, mint Várkonyi Andi: nagyon hasonló a két ruha

Berki Mazsi bújt már hasonló ruhába, mint Várkonyi Andrea, és ugyanolyanba, mint Ördög Nóra.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A sztárvilágban nem ritka, hogy ugyanannak a divattervezőnek a kreációja több sztárnak is megtetszik. Az még nem fordult elő, hogy ugyanarra a vörös szőnyeges rendezvényre választottak volna egyforma estélyit, de arra igen, hogy pár év kihagyással és kis módosítással ugyanazon a gálán jelentek meg benne. 

A hírességek néha változtatásokat is kérnek a ruhadarabon, van, aki merészebb dekoltázzsal szeretné viselni, más pedig a tervezettnél is visszafogottabbal. 

Berki Mazsi és Várkonyi Andrea flitteres estélyiben

Berki Mazsi nyolc hónapos terhesen húzott fel egy bordó, flitterekkel díszített estélyi ruhát, amiért sok bókot kapott az Instagramon. A Miss Queen Hungary Szépségverseny 2021. augusztus 29-én megrendezett döntőjének vendégeként viselte a kreációt, amire rápillantva rögtön eszünkbe jutott egy másik sztár, aki nagyon hasonló, de merészebb dekoltázsú darabban gálázott: Várkonyi Andrea, aki 2018-ban, a 18. Story Ötcsillag- és Érték-díjátadó Gálán ragyogott flitteres estélyiben. 

Képes összeállításunkban megnézheted a nagyon hasonló darabokat és azt a ruhát is, ami Berki Mazsin majd Ördög Nórán is remekül állt. 

Ezt is szeretjük