Berki Mazsi flitteres estélyibe bújt, mint Várkonyi Andi: nagyon hasonló a két ruha

Berki Mazsi bújt már hasonló ruhába, mint Várkonyi Andrea, és ugyanolyanba, mint Ördög Nóra.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A sztárvilágban nem ritka, hogy ugyanannak a divattervezőnek a kreációja több sztárnak is megtetszik. Az még nem fordult elő, hogy ugyanarra a vörös szőnyeges rendezvényre választottak volna egyforma estélyit, de arra igen, hogy pár év kihagyással és kis módosítással ugyanazon a gálán jelentek meg benne. 

A hírességek néha változtatásokat is kérnek a ruhadarabon, van, aki merészebb dekoltázzsal szeretné viselni, más pedig a tervezettnél is visszafogottabbal. 

Berki Mazsi és Várkonyi Andrea flitteres estélyiben

Berki Mazsi nyolc hónapos terhesen húzott fel egy bordó, flitterekkel díszített estélyi ruhát, amiért sok bókot kapott az Instagramon. A Miss Queen Hungary Szépségverseny 2021. augusztus 29-én megrendezett döntőjének vendégeként viselte a kreációt, amire rápillantva rögtön eszünkbe jutott egy másik sztár, aki nagyon hasonló, de merészebb dekoltázsú darabban gálázott: Várkonyi Andrea, aki 2018-ban, a 18. Story Ötcsillag- és Érték-díjátadó Gálán ragyogott flitteres estélyiben. 

Képes összeállításunkban megnézheted a nagyon hasonló darabokat és azt a ruhát is, ami Berki Mazsin majd Ördög Nórán is remekül állt. 

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Ezt is szeretjük