Berki elköltözött családjától: Mazsi kérte, hogy hagyja el a közös otthont

Berki Krisztián napokkal ezelőtt költözött egy szállodába. Felesége, Berki Mazsi kérte arra, hogy menjen el egy időre.

berki-krisztian-mazsi-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Berki Krisztián és Berki Mazsi kislánya 2021. november 4-én született meg. Világrajövetele után a pár követőinek feltűnt, hogy szokatlanul nagy a csend körülöttük, megindultak a pletykák, miszerint válságba került a házasságuk. 

Amikor a babát hat héttel a születése után megmutatták a Hot! magazin karácsonyi dupla számában, azt is bevallották, valóban küzdenek a házasságukért, szakember segítségét is igénybe vették.

Berki Krisztián elköltözött Mazsitól

Emma Katerina pont aznap lett három hónapos, amikor édesanyja 2022. február 4-én az RTL Klub Reggeli című műsorában arról beszélt, hogy nehéz időszakon mennek keresztül. Azt mondta, a problémáikat nem a baba érkezése okozta, kapcsolatuk tavaly márciusban a „buszos baleset” után romlott meg, és nagyon szeretik egymást, de néha nincs türelmük a másikhoz, ezért pszichológushoz is fordultak. 

berki-mazsi
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Berki Mazsi elárulta, férje az első időszakban kevésbé vette ki a részét a gyereknevelésből, de ez mára megváltozott. Arról is a műsorban beszélt, hogy terveik szerint február 15-én Mexikóba utaznak, ahová a picit is magukkal viszik. Hogy erre végül sor kerül-e, azt nem tudni, mert időközben kiderült, Berki Krisztián elköltözött a közös otthonból. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A Bors úgy értesült, az egykori Fradi-vezér napok óta egy belvárosi szállodában lakik, le is fotózták, amikor egyik reggel nagyobbik lányával távozott a hotelből. Berki a napilap megkeresésére nem tagadta, valóban elköltözött a családi otthonból. 

Mazsi kérte, hogy menjek el egy időre… 

Számomra fontos, hogy mindkettőnk lelki békéje meglegyen, ha esélyt adunk a vitákra, ez lehetetlen. Az elmúlt 6-9 hónapban nagyon nehéz helyzet alakult ki, próbálunk ezen dolgozni. Szerencsés helyzetben vagyok azáltal - mert míg mások esetleg nem tehetik meg, hogy átmenetileg szállodába költözzenek -, hogy most még többet tudok foglalkozni magammal, és békén kell tudnunk hagyni egymást Mazsival - nyilatkozta. 

Roboz Zsóka, a házaspár terapeutája szerint az, hogy Berki Krisztián elhagyta a közös otthont, egy átmeneti állapot, és nem jelenti azt, hogy feladták a kapcsolatuk megmentéséért folytatott küzdelmet. 

- Néha az lehet a megoldás, ha egy pár kicsit eltávolodik egymástól, ezzel elkerülve a folyamatos konfliktusokat. (…) Krisztiánnak most arra van szüksége, hogy engedjék lenyugodni, Mazsinak pedig arra, hogy végiggondolja az életét, hogy együtt, vagy külön jobb-e neki. 

Berki Mazsi édesanyja

Berki Mazsi 2021. december 5-én egy közös anya-lánya felvételt töltött fel a közösségi oldalára, amelyen ő és édesanyja, Etelka pózolnak együtt. A fiatalos, szőke hajú anyukája előtt egy angyal arcát szimbolizáló születésnapi torta látható, a tetején ötvenes gyertyával.

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük