Berki Mazsi szép, szőke édesanyja 50 éves lett: Etelka ilyen fiatalos

Berki Mazsi az édesanyja születésnapján posztolt egy aranyos képet kettejükről.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Berki Mazsi nagy örömmel oszt meg szeretteiről felvételeket az Instagram-oldalán, férjével, Krisztiánnal és annak előző kapcsolatából született gyermekével, Natival, illetve egy hónapos kislányával, Emma Katerinával is szívesen fotózkodik.

Olykor az édesanyjáról, Etelkáról is feltölt egy-egy friss felvételt, nemcsak anyák napján, hanem a születésnapján is posztol róla.

Berki Mazsi édesanyja ötvenéves lett

December 5-én egy közös anya-lánya felvételt töltött fel a közösségi oldalára, amelyen Mazsi és Etelka pózoltak együtt. A fiatalos, szőke hajú anyukája előtt egy angyal arcát szimbolizáló születésnapi torta látható, a tetején ötvenes gyertyával.

A kommentelők nem győzték dicsérni Mazsi édesanyját, többen nővéreknek nézték őket: "Mintha testvérek lennétek. Isten éltesse még sokáig erőben és egészségben!", "Nem tudom elhinni, hogy 50 éves... de ha mégis, akkor minimum 10 évet simán letagadhat! Gyönyörű szép!"

Etelka fiatalon megtapasztalhatta az anyaság örömeit, csupán húszesztendős volt, amikor világra hozta Mazsit. Berki Krisztián felesége is már várta, hogy végre gyermeke lehessen, neki harmincévesen adatott ez meg.

Mazsi az RTL Klub Reggeli keddi adásában mesélte el, hogy édesanyja természetesen találkozott már az újdonsült kis unokájával, illetve arról is beszámolt, Etelkának milyen a kapcsolata férjével.

Anyukám szereti Krisztiánt, jó a viszonyuk, szeretnek viccelődni egymással.

Az asszony, amiben csak tud, segít a lányának, Etelkának köszönhetően az újdonsült édesanyának van egy kis énideje. Egyelőre csak az édesanyjára meri rábízni a kicsit, de reméli, a jövőben ez azért változik majd. 

- Szeretem, ha anya itt van, és itt alszik nálunk, segédkezik nekem, ő az, akire a legnagyobb nyugodt szívvel rá tudom bízni Emmát. Mondjuk, anya elviszi őt három órára sétálni, én addig tudok pihenni, esetleg letusolni, hajat mosni - fogalmazta.

Berki Mazsi és más női sztárok hasonló ruhákban

Képes összeállításunkban megnézheted a nagyon hasonló darabokat és azt a ruhát is, ami Berki Mazsin, majd Ördög Nórán is remekül állt. 

Ezt is szeretjük