Tolvai Reni 56 éves édesanyja karcsú és fiatalos: Georgetta is sokat fogyott

Tolvai Reni édesanyja nemcsak szép és fiatalos, hanem lányával együtt karcsú is.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tolvai Reni és az édesanyja 2020. június 15-én egyszerre kezdtek el fogyókúrázni, aminek az eredményeként fél év alatt két ruhaméretet fogytak, L-es méretről S-esre. 

A harmincéves énekesnő esetében a változás 17 kiló mínuszt jelent. Hogy az édesanyja pontosan hány kilót adott le, azt nem tudni, de friss fotóján ő is látványosan karcsúbb. 

Tolvai Reni édesanyja 56 éves lett

Tolvai Reni és édesanyja között a közös diéta is azt mutatja, hogy nagyon szoros közöttük az anya-lánya kötelék. Közös programokat is csinálnak, és július közepén Mallorcára is együtt utaztak. Az énekesnő természetesen augusztus 31-én, a születésnapján is felköszöntötte az anyukáját, aki idén lett 56 éves. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Georgetta nemcsak szép, irigylésre méltó alakkal rendelkező nő, hanem nagyon fiatalos is. A kommentelők is ámuldoztak, milyen csinos, és a korából is bőven letagadhatna.  

"Lehetetlen... 56??? Csodálatosan néz ki! Boldog Születésnapot neki!" - ezt Kulcsár Edina kommentelte. 

"Édesanyád? Volt kitől örökölnöd a szépségedet, gyönyörű hölgy! Kívánok nagyon boldog születésnapot!" - ezt egy civil hozzászóló írta. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos és fiatalos Tolvai Reni édesanyja, aki a lányához hasonlóan szintén sokat fogyott. 

Ezt is szeretjük