Berki Mazsi arany miniruhában csillogott: két hónappal a szülés után ilyen az alakja

Berki Mazsi aranyat húzott a házassági évfordulója megünnepléséhez. A rövid fazon kihangsúlyozta, milyen karcsúak a vonalai.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2021. november 4-e fontos dátum Berki Mazsi életében. Ekkor adott életet gyermekének, Emmának. Férjével, Berki Krisztiánnal régóta vágytak kisbabára, ám sokáig nem adatott meg nekik, hogy szülők legyenek. 

Három sikertelen inszemináció és két eredménytelen lombik után, 2021 áprilisának közepén jelentették be, hogy egy vitaminkúrának, a stresszmentes életmódnak és egy akupunktúrás kezelésnek köszönhetően megfogant a kisbabájuk.

Berki Mazsi alakja a szülés után

A sztáranyuka a babavárás örömteli perceit és magát a szülést is megosztotta rajongóival. Bár Emma világra jötte után hetekig nem mutatta meg a kicsit, immár rendszeresen megoszt baba-mama fotókat az oldalán. Mindezek mellett a család mindennapjairól is posztol, így természetesen a negyedik házassági évfordulóján is készített pár felvételt.

Egy gyönyörű ruhával koronázta meg a jeles alkalmat: Király Beáta divattervező kollekciójából választotta ki az aranyban csillogó darabot, amelynek minifazonja láttatni engedte hosszú, vékony lábait. Azt is kihangsúlyozta, hogy Mazsi alakja milyen karcsú két hónappal a szülés után.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A sztáranyuka szintén az Instagramon számolt be arról, hogy már visszatért a sportoláshoz. Elárulta, jelenleg M-es méretű ruhák lógnak a szekrényében, de az edzésnek köszönhetően hamarosan ismét tud S-es darabokat vásárolni magának.

Berki Mazsi világéletében rajongott a különböző mozgásformákért. Háromévesen kezdett sportolni, hatévesen pedig már versenyzett is.

- Atletizáltam, öttusáztam, háromtusáztam, karate-Európa-bajnok vagyok, két-három éve még bokszmérkőzésre készültem. A sport nekem erőt ad, kikapcsol, feltölt, és ha nem edzem, akkor rosszul érzem magamat - magyarázta a Reggeliben 2021 júliusában.

A várandósság alatt sem iktatta ki az életéből a mozgást, de fokozatosan csökkentette az edzések intenzitását. Sportolós videóira kapott hideget-meleget a kommentelőktől, akkor mindenkit megnyugtatott azzal, ügyelt rá, hogy ne végezzen túlságosan megerőltető gyakorlatokat.

Berki Krisztián és Berki Mazsi lánya

Berki Mazsi és Berki Krisztián kislányát hat héttel a születése után láthattuk tündéri címlapfotón. 

Ezt is szeretjük