Berki Krisztián és Mazsi kislányának mosolyától elolvadtunk: Emma 2 hónapos tünemény

Berki Krisztián és Mazsi a kezdeti csend után egyre sűrűbben posztolnak a kislányukról, Emmáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Berki Krisztián feleségének, Mazsinak harmincévesen teljesült régóta dédelgetett álma: 2021. november 4-én édesanya lett. 

Bár az első hetekben elmaradtak a közös fotók a közösségi médiából, a rajongóknak nem kellett sokat várniuk arra, hogy először megpillantsák a kicsi arcát. A házaspár december 16-án tüneményes címlapon mutatta meg a csemetét a nagyvilágnak.

Berki Krisztián és Mazsi mosolygós kislánya

Azóta, ha nem is napi rendszerességgel, de sűrűbben láthatjuk Emmát szülei Instagram-oldalain. Január 2-án egy olyan képet posztoltak róla, amitől mindenki elolvadt. A pici aznap lett két hónapos, a felvételen tüneményes mosollyal az arcán néz a kamerába édesanyja és apukája között.

A követőik nem tudtak betelni a látvánnyal, de nem csak azt öntötték szavakba, mennyire cuki baba Emma, elkezdték találgatni, hogy kire hasonlíthat. Az egybehangzó véleményük az volt, hogy tiszta édesanyja, ugyanakkor voltak, akik az apja vonásait is felfedezték az arcán, szerintük az orrát Berki Krisztiántól örökölte.

A cikk az ajánló után folytatódik

A felvétel nagy idillről árulkodik, de Mazsi várandóssága és a szülés utáni hetek nem teltek zökkenőmentesen. Berkit börtön fenyegette a büntetőfékezés-ügy miatt, valamint az is őszintén megijesztette, hogy az addig erős, vagány, belevaló feleségének a hormonális változás miatt az aggodalmaskodó, érzékeny énje került előtérbe. 

Négy hét telt el, mire apa és lánya igazán kapcsolódni tudtak egymáshoz, de még azután is adódtak kihívások. Például, amikor Mazsi először hagyta kettesben őket.

- Emma, ahogy kitettem a lábam, megérezte, és sírni kezdett. Le volt halkítva a telefonom, így nem hallottam, hogy a férjem közben nyolcszor hívott. Végül ügyesen megoldotta a pelenkázást, amit azóta is jól csinált - mesélte az édesanya a Hot! magazinban 2021 decemberében.

Arról is beszámolt, úgy érzi, Emma egy bölcs angyalka, aki azért érkezett a családjukba, hogy tanítsa őket. Szerinte a lányában egy öreg lélek lakozik, Kis Buddhának becézi a tündéri kicsit.  

Berki Mazsi és Várkonyi Andrea flitteres estélyiben

A sztárvilágban nem ritka, hogy ugyanannak a divattervezőnek a kreációja több sztárnak is megtetszik. Berki Mazsi nyolc hónapos terhesen húzott fel egy bordó, flitterekkel díszített estélyi ruhát, Várkonyi Andrea, aki 2018-ban, a 18. Story Ötcsillag- és Érték-díjátadó Gálán ragyogott flitteres estélyiben. 

Ezt is szeretjük