Berki Mazsi utolsó közös fotójukkal búcsúzott férjétől: féléves kislányuk szülinapján készült

Berki Mazsi egy eddig nem látott családi fotóval búcsúzott Berki Krisztiántól, amin a lányukkal hármasban láthatók.

Berki Krisztián utolsó fotója
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Berki Krisztián pénteki halálhíre sokakat megdöbbentett, rengeteg híresség egy Berkivel közös képpel fejezte ki megdöbbenését a közösségi oldalán. 

Felesége, Berki Mazsi a férje halála óta először szombaton késő este tett ki egy eddig nem látott családi fotót. 

Berki Krisztián utolsó családi fotója 

Berki Krisztián és Berki Mazsi 2018. január 26-tól számolták közös életüket. Pár hónappal később egy polgári szertartás keretében házasodtak össze, majd 2019. január 26-án a Maldív-szigeteken keltek egybe egy tengerparti esküvőn. Közös gyermekük, Berki Emma Katerina 2021. november 4-én született meg. A gyászoló özvegy szombat este a kislányuk féléves születésnapján készült, eddig még nem látott családi fotóval búcsúzott Berki Krisztiántól. 

„A fájdalmunk leírhatatlan. Még nincsenek szavak. 

Kérem a sajtót és Mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a gyászunkat és a férjem kegyeleti jogait. Így is nagyon nehéz minden.

Köszönöm a gyógyító gondolatokat és az együttérző üzeneteket, hívásokat. Kérlek Benneteket, mellőzzétek a „baráti” interjúkat, hisz az igaz barát most nem beszél, maximum elmondja/leírja mennyire szerette őt.

A találgatás nem megoldás, amint készen állok, jelentkezem. 

Ez volt az utolsó közös képünk. A kép május 5.-én készült a kislányunk fél éves születésnapján.

Berki Renáta, feleséged, ki mindig szeretni fog téged” - írta Berki Mazsi a posztban. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Berki Mazsi pénteken délelőtt csak szűkszavúan nyilatkozott a Borsnak. Megerősítette a férje halálhírét, és azt kérte az újságíróktól, tartsák tiszteletben a gyászát. Szombati posztjában a barátokat és ismerősöket kérte arra, hogy mellőzzék a férjéről adott interjúkat. 

- Sajnos, a hír igaz, Krisztián meghalt. Kérem az újságírókat, hogy a férjem kegyeleti jogait és a hozzátartozók mérhetetlen fájdalmát is tartsák tiszteletben. Az életemnél is jobban szerettem! Emma születése után ma este nyolc órakor mentünk volna először kettesben randizni. Ezt a randit már egy másik életben fogjuk megvalósítani. Mindennél jobban szerettük egymást, bármilyen hullámzó is volt a kapcsolatunk - mondta a napilapnak zokogva.

Nemcsak Berki Mazsi, hanem Hódi Pamela is egy fekete-fehér felvétellel búcsúzott Berki Krisztiántól. A képen a médiaceleb és elsőszülött gyermeke látható, utóbbi még pici babaként. Hódi Pamela öt évig alkotott egy párt Berkivel, kislányuk, Berki Natasa Zselyke 2013. október 29-én született. 2017 szeptemberében jelentették be, hogy végleg szakítottak, de közös gyermekük továbbra is Berki szeme fénye volt, sok időt töltött vele.

Örökre elment.

A fájdalmunk leírhatatlan.

Mindig bíztam és tettem azért, hogy a lányomnak élete része legyen az édesapja.

Nekem nem volt, akinek mondhattam, hogy apa. Már neki sincs többé.

A lányom két szemébe nézek és látom azt a tekintetet, ahogy ők ketten néztek egymásra. Ők ketten… apa és lánya.

Nyugodj meg ott ahol most vagy és légy nagyon boldog Berki Krisztián-Apucus.

Köszönöm a rengeteg üzenetet, részvétnyilvánítást.

Kérem a sajtót, ha rám nem is… egy 8,5 éves kislányra legyenek tekintettel, akivel 0-24 órában együtt vagyok, és próbálom átvenni minden fájdalmát.

Köszönöm, Pamela” - olvasható a kétgyerekes édesanya búcsúposztjában.

Berki Krisztián édesanyja először szólalt meg

Berki Mazsi pénteken a helyszínen tartózkodott, amikor megerősítette férje halálhírét, és szűkszavúan nyilatkozott az egyik napilapnak, míg Berki Krisztián édesanyját, Júliát telefonon érték el.

Berki Krisztián szíve nem bírta tovább: édesanyja, Júlia először szólalt meg

Berki Mazsi után a ma reggel elhunyt Berki Krisztián édesanyja is megszólalt.

Elolvasom

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük