Márió, a harmonikás megszólalt felesége elvesztéséről: októberben hunyt el kislánya édesanyja

Márió, a harmonikás tavaly novemberben kórházban feküdt, de arról mostanáig nem beszélt, hogy feleségét októberben elveszítette.

Embert próbáló hónapokat kellett átélnie Bock Attilának, akit a közönség Márió, a harmonikás néven ismer. Október végén két oltás után megfertőződött koronavírussal, és annyira rosszul volt, hogy mentőt kellett hívnia. 

A vizsgálatok alapján a tüdeje már csak ötvenszázalékosan működött, a kórházban rosszabbodott az állapota, kis híján lélegeztetőgépre került, de végül szondán keresztül kapott oxigént. November 11-én arról számolt be a Facebook-oldalán, hogy újra otthon van. 

Elhunyt Márió, a harmonikás imádott felesége

Arról ugyanakkor csak a családtagjai és a közeli barátok tudtak, hogy a zenész számára nem ez volt az egyetlen nehéz időszak: októberben elhunyt a felesége. A Mokkában először beszélt gyászáról és arról, hogy amikor kórházban volt, az volt az első gondolata, hogy a 12 éves kislánya miatt mindenképpen fel kell gyógyulnia, ki kell kerülnie a kórteremből. 

mario-a-harmonikas-mokka
Fotó: TV2/Mokka

- Egy átmeneti időszakra a testvéremékhez került. Az tartotta bennem elsősorban az erőt, hogy mindenképpen haza kell mennem hozzá. A mi viszonyunk mindig nagyon jó volt, odafigyeltem arra, hogy a zsúfolt és elfoglalt hétvégék mellett a hétköznapokon jelen legyek az életében. Amikor iskolás lett, már nehezebb volt az apanapokat megvalósítani, de óvodáskorában rendszeresen tartottunk ilyeneket, ezzel szerintem megalapoztuk azt, hogy a kapcsolatunk felülmúlja az átlagos apa-lány viszonyt. Holnap ünnepli egyébként a szülinapját, nagyon készül rá.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Vannak ugyan időszakok, amikor a lánya bezárkózik, de beszél az őt ért veszteségről, ami az édesapja szerint nagyon fontos. 

- Számomra is sokat segít, hogy kibeszélem magamból, továbbá a harmonika mellett jazzgitárral járok már pár éve, és a gyakorlás sokat segített. Ha valamilyen trauma ért az életemben, mindig a hangszerekhez nyúltam. Amikor már hazatértem a kórházból, és a felépülés időszakában voltam, akkor rengeteget gyakoroltam, ebbe merültem el, ez volt az én terápiám. 

mario-a-harmonikas2
Fotó: TV2/Mokka

Tanárként dolgozó feleségével 15 éven át alkottak egy párt, 2017 nyarán, 12 év után házasodtak össze. Az ötvenéves sztár a TV2 reggeli műsorában azt mondta, Annamária a betegsége alatt ragaszkodott ahhoz, hogy nem szeretné, ha a nagy nyilvánosság értesülne az állapotáról. Az iskola, ahol tanított, írásban búcsúzott a nőtől. A zenész nem kívánt megszólalni, de miután hétfőn az egyik napilap cikket jelentetett meg, úgy döntött, közszereplőként nem bújik el a közönség elől, vállalja, hogy megszólal. 

- Az első fellépés a feleségem elveszítése után nagyon-nagyon nehéz volt. A közönség soraiban biztosan sokan vannak, akik hasonló problémával küzdenek, hiszen tudjuk, a Covid-időszakban sok csonka család maradt.

Magyar hírességek, akik 2021-ben hunytak el

Az elmúlt egy évben számos hírességtől kellett búcsút vennünk: több világklasszis sportoló, zenei tehetség, korszakalkotó művész és televíziós legenda távozott az élők sorából. Képes összeállításunkkal azokra a magyar sztárokra emlékezünk, akiket 2021-ben nem csak a szakma, hanem az egész ország gyászolt.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük