A Megasztár 37 éves énekesnőjének halála megrázta az országot - 2021 nagy veszteségei

Magyar hírességek, akiktől 2021-ben végleg búcsút kellett vennünk.

kandech-evelyne-cover

2021-ben számos hírességtől kellett búcsút vennünk: több világklasszis sportoló, zenei tehetség, korszakalkotó művész és televíziós legenda távozott az élők sorából.

Októberben több művész, tévés és zenész hunyt el: a hónap végén két Jászai Mari-díjas színművész, Venczel Vera és Oszter Sándor halálhíre rázta meg az országot, továbbá Magyarország első női riportere, Balogh Mária is ebben az időszakban hagyott itt bennünket. 

Hírességek, akik 2021-ben hunytak el

2021. október 16-án megrendítő hírre ébredtünk: a Megasztár első évadának felfedezettje, Kandech Evelyne tragikusan fiatalon, 37 évesen hosszú betegség után elhunyt. Az édesapja révén Sierra Leone-i származású énekesnőnél 2020-ban diagnosztizáltak tüdőrákot az orvosok. Egy barátja árulta el a Blikknek, sokáig úgy tűnt, hogy vitalitásával és optimizmusával legyőzi a gyilkos kórt, de végül fordítva történt.

Az 1984-ben született előadónál már gyerekként megmutatkozott, fogékony a zenére: ének-zenei általános iskolába járt, ahol a kórusban énekelt, és nyolc éven át csellózott. 2003-ban jelentkezett a Megasztárba, ahol be is válogatták a legjobb 12 közé, végül a negyedik helyen végzett a tehetségkutatóban. A zene végigkísérte az életét, az elmúlt időszakban a ToyBox nevű formáció frontembereként kifinomult dzsesszt énekelt.

Képes összeállításunkkal azokra a magyar hírességekre emlékezünk, akiket 2021-ben nemcsak a szakma, hanem az egész ország gyászolt.

Cover-fotó: MTI/Kovács Tamás

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük