8 súlyzós gyakorlat, ami villámgyorsan lefaragja a zsírt, és építi az izmot: szebben formál, mint a futás

A súlyzózás serkenti az izomnövekedést, ezáltal több kalóriát éget még nyugalmi állapotban is.

Súlyzós gyakorlatok
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A súlyzós edzéstől a legtöbb nő távol tartja magát, hiszen úgy gondolják, aki súlyzózik, az hatalmas muszklikat növeszt, ami cseppet sem nőies.

Míg a kardiojellegű mozgásformák - mint például a futás - az izmosítás helyett inkább fogyasztanak, addig a súlyzós edzések sokkal inkább tónusossá, formássá és szebbé varázsolják a muszklikat. A súlyzózás serkenti az izomnövekedést, az izmok építése pedig segít abban, hogy több kalóriát égessenek el nyugalmi állapotban, mint a zsír, így nemcsak a feszesítéshez, de a fogyáshoz is hozzájárul.

Segíti a zsírégetést, és építi az izmot

Az alábbiakban bemutatjuk, hogy melyek azok a gyakorlatok, amelyeket minden formálódni vágyó hölgynek ajánlunk. Természetesen a fokozatosságról ne feledkezz meg, ahogy a bemelegítésről se! Kezdőként használj másfél kilós súlyzókat, de amennyiben nem fárasztóak a gyakorlatok, és elmarad az edzés közbeni égő érzés, akkor nem elég nagyok a súlyzók. Mindegyik gyakorlatból 10 ismétlést végezz három sorozatban!

Hüvelyszárazság enyhítése hormon nélkül!

Az égő, feszülő érzéssel, nehézkes együttlétekkel járó hüvelyszárazság a változókornál korábban is kialakulhat. A hormonmentes Cikatridina hüvelykúp segít enyhíteni a panaszokat. A kozmetológiából jól ismert hialuronsav mellett gyógynövények kivonatát tartalmazza. A Cikatridina használata a menopauzában tartósan ajánlott, a terhesség és szoptatás alatt pedig az orvos ajánlása szerint.

A Cikatridina patikában kapható gyógyászati segédeszköz.

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Promóció

Borító- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük