Villámgyorsan lefaragja a zsírt, és építi az izmot: 8 gyakorlat, amihez csak egy súlytárcsa kell

Egyetlen súlytárcsa elegendő az egész testet átmozgató gyakorlatsorhoz.

GettyImages-1185209247

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sokan a súlytárcsákat súlyzórúddal együtt használják, pedig a hasznos sporteszköz önmagában is elegendő az erősítő gyakorlatokhoz.

Az anaerob edzések nemcsak az izmokat építik, hanem a zsírégetést is beindítják, felgyorsítják az anyagcserét. Érdemes kardiózással kombinálni a hatékonyság növelése érdekében.

Gyakorlatok súlytárcsával

Bármilyen testmozgásról is legyen szó, előtte minden esetben időt kell fordítani a bemelegítésre, utána pedig a nyújtásra. Az alábbi gyakorlatokhoz erőnléttől függően legalább 5 kilós súlytárcsa használata javasolt, de mindig olyan tömegű súlyt válassz, amivel még el tudod végezni őket. A sorozatok mértékét szintén egyénileg módosíthatod.

(Képek forrása: Getty Images Hungary.)

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük