A legjobb otthoni torna hátfájósoknak: ezzel a mozdulatsorral indítsd a napot, és elmúlik a fájdalom

Az otthoni, kímélő tornagyakorlatok hátfájósoknak is ideálisak.

kolyokkutya-poz

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az ízületi fájdalmak sajnos gyakori panaszok a felnőtt lakosság körében, de az elhúzódó hát- és derékfájáson a megfelelőképpen megválasztott, rendszeres, kímélő testmozgás is sokat segíthet.

Bár az egészségügyi séta és a jóleső, átmozgató kerékpározás sem tiltott, az ember most csak a legszükségesebb időre mozdul ki szívesen a lakásból. A kijárási korlátozások betartásával nemcsak a kulturális programok, de a testmozgás jó része is inkább otthoni színtérre korlátozódik.

Otthoni tornagyakorlatok hátfájósoknak

Szerencsére egy jól összeállított otthoni tornagyakorlatsor a négy fal közé szorítva is jól átmozgatja az embert, reggel végezve segít elmulasztani az ízületi merevséget, enyhíti a fájdalmakat, rugalmasabbá tesz. A következő nyújtó mozdulatokat akár naponta is érdemes végezni a járvány lecsengéséig, a sport a fizikai és mentális egészség megőrzésében is segít.

(Borító- és ajánlókép: Getty Images Hungary.)

Ajándékozz szakácskönyvet karácsonyra!

Egy könyvvel nem csak tárgyat ajándékozol, hanem élményt is. 

Mentes Anyu szakácskönyveiből készített ételek lehetőséget adnak új ízek felfedezésére és kipróbálására. Különleges étrendet követőknek, vagy kísérletezni vágyóknak a Mentes Anyu könyvcsomag tökéletes meglepetés lehet. 

Ha idén valami igazán hasznosat ajándékoznál az egészség jegyében, kattints ide. MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Promóció

Ezt is szeretjük