Duplázd meg a fogyást! Ebben a pulzustartományban kell sportolnod

Számold ki egyszerűen, hogy égetheted a legtöbb zsírt!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha a sportolással nemcsak a kondíciódat szeretnéd javítani, hanem fogyni is akarsz, bizonyára hallottad már, hogy pulzusodnak a megfelelő tartományban kell mozognia.

Ehhez először is ajánlott beszerezned egy pulzusmérő órát, mert kezdetben nehéz ráérezni, hogy hol is jár éppen a pulzusod.

Másodszor ki kell számolnod a maximális pulzusszámod. Ezt úgy teheted meg, hogy 220-ból kivonod az életkorodat: egy egészséges 30 éves ember esetében ez 190. Nem kell az edzés során eddig felpörgetned a pulzusodat, ennek a 85%-áig érdemes dolgoztatni a szíved az edzés intenzív szakaszában: tehát a 30 éves ember példájából kiindulva ez 160 körüli pulzust jelent.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ha 30 másodpercen át 160 körüli pulzusérték körül mozogsz, utána jár egy perc aktív pihenés, amikor alacsonyabb, kényelmesebb fokozatra kapcsolsz, ilyenkor a pulzus visszaesik nagyjából 100-ra - majd kezdődik elölről az egész. Ha tehát a fogyás a cél, nagyjából ebben a pulzustartományban kell mozognod. A mozgást pedig, melyben terhelési és pihenőidők váltják egymást, intervallum edzésnek hívják.

Miben sportolj?

Lapozd át az alábbi galériát, ha szeretnéd tudni, milyen ruhát érdemes felvenned sportoláshoz.

Nem a pamutfelső a legjobb sportoláshoz! Képeken 7 profi aláöltözet nőknek

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük