14 hónap alatt több mint 60 kilót fogyott a fiatal nő: előtte-utána képeken a változás

A fiatal nő előtte-utána képeken mutatta meg, mennyit változott az alakja több mint 60 kilós fogyása során.

fogyás nyitó

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 19 éves Maeve Everettről futótűzként terjedt a videó, ahogy ruhatárából felpróbálgatta a régi XXL-es ruhaneműit, amik mára már lötyögnek rajta. Nem csoda, hiszen 14 hónap alatt teljesen átalakította étendjét, és megváltoztatta mozgási szokásait is, aminek köszönhetően 63 kilót sikerült lefogynia.

Az USA állambeli Michiganben élő nő életében akkor következett be a fordulópont, amikor egy orvosi vizsgálaton közölték vele, hogy túlsúlya miatt félő, hogy nem fog tudni a későbbiekben gyereket vállalni. 

Maeve Everett fogyástörténete

A szomorú jövőkép elkerülése érdekében Maeve Everett gyökeresen megváltoztatta addigi szokásait. Véget vetett annak, hogy állandóan gyorsételeket fogyasszon, és heti hat nap edzést iktatott be. A kemény munka meghozta gyümölcsét, és kicsivel több mint egy év alatt 120 kilóról 57 kilóra fogyott - inspiráló történetét azért osztotta meg, hogy mások is motivációt nyerhessenek belőle. 

(Képek forrása: Profimedia.)

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük