Több mint 75 kilót fogyott együtt a testvérpár 9 hónap alatt: előtte-utána képeken a változás

A testvérpár kemény kitartásuknak és egymás támogatásának köszönhetően összesen több mint 75 kilót fogyott mindössze kilenc hónap alatt.

Testvérpár fogyástörténete
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amanda és Clare O'Neil egymás támogatásával sikeresen lefogyott több mint 75 kilót, és az átalakulásuk történetét megosztották az interneten is.

A Londonban élő testvérpár mindössze kilenc hónap alatt érte el álomalakját, egyikük 92 kilóról fogyott le 59 kilóra, másikuk pedig 111 kilóról 68-ra, tehát összesen 76 kilót adtak le együtt.

A testvérpár fogyástörténete

A 33 éves Amanda akkor ijedt meg igazán, amikor egy nőgyógyászati szűrővizsgálaton abnormális sejtburjánzást észlelt az orvos, és a diagnózis során felmerült a méheltávolító műtét lehetősége is. Az egygyermekes édesanya megrémült attól, hogy túlsúlyosan megoperálják, és testvérétől, az akkor 26 éves Clare-től kért segítséget, aki ugyancsak súlytöbblettől és szülés utáni depressziótól szenvedett. Clare eddigre már sikeresen lefogyott 6 kilót a Cambridge Egyetemen kifejlesztett 1:1 diéta segítségével - ebbe a diétába társult bele Amanda is.

A diétát dr. Alan Howard professzor fejlesztette ki. Hasonlít a ketogén diétához, csak közben állandó kontaktust létesít a fogyókúrázóval egy dietetikus szakember, emiatt hívják 1:1 diétának. Kevés kalóriafogyasztást enged, szigorú szabályok szerint épül fel, és alacsony szénhidrátbevitelt ír elő, ami hosszú távon egészségügyi hátrányokkal is járhat, így nem szabad az előírtnál tovább követni. Mindenesetre az O'Neil testvérpárnak működött a módszer, és az életmódváltásnak köszönhetően sikerült 76 kilót lefogyniuk - ismerd meg inspiráló történetüket!

(Képek forrása: Profimedia.)

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük