Hogy néz ki egy női test közel 100 kilós fogyás után? Előtte-utána képeken a különbség

A fiatal nő közel 100 kilót fogyott le, nagyon szembetűnő változás látszik a róla készült előtte-utána képeken.

fogyás nyitó

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jess Gould hihetetlen fogyástörténete bejárta a világsajtót, összesen 91 kilót sikerült lefogynia kitartásának, szigorú diétájának és életmód-változtatásának köszönhetően.

Azonban a fiatal, 29 éves nő a közel 100 kilós fogyása után egy újabb problémával szembesült, mert a drasztikus súlycsökkenés következményeként megereszkedett a bőre, és nagyjából 7 kiló lógó bőrlebenyt cipel magán.

Élet közel 100 kiló fogyás után

Éppen ezért a nő egy adománygyűjtő oldalt hozott létre, amin keresztül a jóakarói a bőreltávolító műtétjére tudnak számára pénzbeli segítséget küldeni. A beavatkozás 31 ezer angol fontba, átszámítva közel 15 millió magyar forintba kerül. Fogyásának anyagi vonzata ellenére Jess Gould egyáltalán nem bánta meg döntését. Az egykor 153 kilós nő, aki 54-es méretű ruhákat hordott, két év alatt 61 kilóra lefogyott, és ruhatárát már 36-os méretű darabokra cserélte - ismerd meg inspiráló történetét!

(Képek forrása: Profimedia)

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük