Több mint 4 ruhaméretet fogyott 3 év alatt gyomorszűkítés nélkül: előtte-utána képeken a 36 éves édesanya

Öt ruhaméretet tudott fogyni a 36 éves Nicci Sanders, látványos változáson ment keresztül a teste.

Nicci Sanders fogyástörténet
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nicci Sanders három évvel ezelőtt, 2019-ben azon kapta magát, hogy még a zokniját is alig bírja felhúzni. Ekkor érkezett el arra a pontra, hogy ami elég, az elég, már 33 éves, ideje fittebbé varázsolnia magát.

A bájos Ipswich kikötővárosában élő, jelenleg 36 éves nő kitartó munkájának, életmód-változtatásának köszönhetően az 52-es ruhaméretét sikeresen 42-esre váltotta, összesen öt méretet tudott fogyni mindennemű beavatkozás nélkül.

Nicci Sanders fogyástörténete

Nicci Sanderst erőszakos, abuzív párja nem engedte edzőterembe járni, így amíg együtt voltak, a nő csak mérsékelt testmozgást tudott végezni. A kontrollmániás férfitól végül 2020 áprilisában sikerült megszöknie, és megszakítania vele a kapcsolatot rendőri segítséggel. Az őt ért lelki traumák leküzdésére futásba kezdett. Fokozatosan készítette fel a testét az intenzív mozgásra, eleinte nagyokat sétált, később kocogni, majd futni kezdett. Étrendjét is megváltoztatta, így tudott összesen 30 kilót fogyni - ismerd meg motiváló történetét!

(Képek forrása: Profimedia.)

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük