Sokáig eltelít, segíti a fogyást, építi az izmot, és székrekedés ellen is kiváló: 8 fehérjében gazdag turmix

Ezeket a fehérjében gazdag turmixokat idd reggel vagy edzés után!

Fehérjében gazdag turmixok
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A fogyókúra titka egy dologban rejlik: a kilók csak akkor kezdenek olvadni, ha kevesebb kalóriát viszel be a szervezetedbe, mint amennyit a tested a nap folyamán felhasznál. Ha egyenletesen, folyamatosan, éhezés nélkül szeretnél fogyni, akkor azt csakis olyan étrenddel érheted el, amely kalóriaszegény, de laktató táplálékokra - rostokra és fehérjékre - épül. 

A kalóriadeficit megteremtésében hatékony segítséget nyújthatnak a fehérjeturmixok. A fehérjék az élő sejtek legfontosabb alkotórészei, szerepük van többek között az immunrendszer, a kötőszövetek, az inak és izmok felépítésében, de nélkülözhetetlen egyes enzimek és hormonok előállításához is. Fontos szerepet játszanak a szervek közötti szállítófeladatok ellátásában, ezért érdemes odafigyelni a megfelelő bevitelre.

Fehérjében gazdag turmixok

A fehérjében gazdag turmixokkal akár egy főétkezést, reggelit vagy vacsorát is helyettesíthetsz. Amennyiben rostokkal turbózod fel, úgy az emésztésednek is adsz egy nagy löketet. A rostok amellett, hogy lassítják a szénhidrátok felszívódását, gondoskodnak arról, hogy sokáig ne éhezz meg.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük