Sokáig eltelít, segíti a fogyást, építi az izmot, és székrekedés ellen is kiváló: 8 fehérjében gazdag turmix

Ezeket a fehérjében gazdag turmixokat idd reggel vagy edzés után!

cover-ok

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A fogyókúra titka egy dologban rejlik: a kilók csak akkor kezdenek olvadni, ha kevesebb kalóriát viszel be a szervezetedbe, mint amennyit a tested a nap folyamán felhasznál. Ha egyenletesen, folyamatosan, éhezés nélkül szeretnél fogyni, akkor azt csakis olyan étrenddel érheted el, amely kalóriaszegény, de laktató táplálékokra - rostokra és fehérjékre - épül. 

A kalóriadeficit megteremtésében hatékony segítséget nyújthatnak a fehérjeturmixok. A fehérjék az élő sejtek legfontosabb alkotórészei, szerepük van többek között az immunrendszer, a kötőszövetek, az inak és izmok felépítésében, de nélkülözhetetlen egyes enzimek és hormonok előállításához is. Fontos szerepet játszanak a szervek közötti szállítófeladatok ellátásában, ezért érdemes odafigyelni a megfelelő bevitelre.

Fehérjében gazdag turmixok

A fehérjében gazdag turmixokkal akár egy főétkezést, reggelit vagy vacsorát is helyettesíthetsz. Amennyiben rostokkal turbózod fel, úgy az emésztésednek is adsz egy nagy löketet. A rostok amellett, hogy lassítják a szénhidrátok felszívódását, gondoskodnak arról, hogy sokáig ne éhezz meg.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük