Villámgyorsan lefaragja a zsírt, és építi az izmot: 8 gyakorlat, amihez csak vizes palack kell

A háztartásban bármiből lehet súlyzó, például ásványvizes palackból is.

GettyImages-1308318509

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A tónusos kar és a formás lábak éléréséhez nem kell sem súlyzó, sem hosszú, edzőteremben töltött órák. Hiszen ha az ember csak egy kicsit is kreatív, a háztartásban levő dolgok között is válogathat, amiket súlyzók helyett, otthon is emelgethet: ez lehet egy kiló krumpli, esetleg alma, de liszttel, egy liter tejjel vagy akár egy jó fogású ásványvizes palackkal is kivitelezhetők az erősítő, súlyzós gyakorlatok.


Ha úgy döntesz, utóbbit választod az edzéshez, a palackokat vízzel vagy akár homokkal is megtöltheted, így nehezebb lesz a súlyuk, ezáltal szebb, tónusosabb izomzatot tudsz elérni. A formás alak elérése érdekében heti háromszor végezz velük erősítő edzéseket.

Intenzív gyakorlatok palackkal

Az alábbi gyakorlatokból végezz 20 darabot, és ismételd 2-5-ször az ideális eredmény elérése érdekében. Az ismétlésszám az edzettségi szintedtől függ, ha kezdő vagy, végezz két sorozatot belőlük, és kéthetente emeld az ismétlések számát! Az edzés elején ne feledkezz meg a bemelegítésről, a végén pedig a nyújtásról sem!

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Borító- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük