Így lesz tökéletes a rozé kacsamell: először kérget süss a húsra
A rozé kacsamell a nevét a belsejéről kapta, amely sütés után még rózsaszínes marad.
Összesen 10 találat.
A rozé kacsamell a nevét a belsejéről kapta, amely sütés után még rózsaszínes marad.
A kacsamellet nem kell pácolni vagy túlságosan befűszerezni, elég mellé tenni a sütőbe néhány szál rozmaringot és kevés fokhagymát.
A kacsamell gyorsan elkészül, mégis fenséges fogás, főleg naranccsal sütve, pecsenyelével locsolva.
Az ízes, szaftos kacsamell remekül párosítható zamatos, édes fügével.
A rozmaringgal megbolondított, meggyszósszal tálalt kacsamell igazán ínyenc főétel, ami bármilyen alkalomra nyerő lehet.
Ne csak ünnepeken készíts kacsamellet! A karakteres húshoz igazán jól illik az üdítő narancsszósz.
A közepesen átsült, fűszeres, szaftos kacsamellhez jól illik az édes barack.
Ha így készíted, nem szárad ki majd a hús.
Néhány trükkel olyan lesz a kacsamell, mint az éttermekben.
A sült kacsamellet a legtöbben ott rontják el, hogy vagy túlsütik, vagy belül nyersen hagyják.