Hagymás sült csirkecomb sörös szaftban: a hús belül vajpuha lesz
Hagyma és fokhagyma a lelke ennek a kívül ropogós, belül puha, szuper szaftos csirkecombnak.
Összesen 7 találat.
Hagyma és fokhagyma a lelke ennek a kívül ropogós, belül puha, szuper szaftos csirkecombnak.
A hagyma édeskéssé válik a fűszeres csirkecombok mellett. Csupán 10 perc tényleges munka van az ízletes fogással.
A ropogós, pirosra sült csirkecomb úgy az igazi, ha elkészítés előtt hagyod befűszerezve pihenni a hűtőben. Fokhagymás vajban pácolva felejthetetlen.
A sült csirkecomb fokhagymás pácban érlelve pikáns, finom fogás.
A fokhagymás csirkecombok hétvégére, hétköznapra jól jönnek. Ez a kicsit pikáns fűszerezés illik hozzá.
A pénztárcabarát csirkecomb hálás alapanyag, és akár még a körettel együtt is sütheted.
Ne legyen unalmas a csirkecomb, tedd izgalmassá fűszerekkel, és locsolgasd sütés közben fehérborral!