7 ínyenc recept hússal és gyümölcsökkel: az édes és a sós ízek fantasztikusan működnek együtt
Gyümölcsökkel együtt is fantasztikusan finom húsételeket készíthetsz, legyen szó csirkéről, sertésről vagy kacsáról.

A gyümölcsös húsok megosztó fogások: van, aki odáig van az édes és sós ízek találkozásáért, más nem annyira kedveli őket. Ha te az első csoportba tartozol, az alábbi válogatásban biztosan találsz a kedvedre való receptet.
Általában a csirkecombot szoktuk valamilyen gyümölccsel együtt sütni, de a mell, a sertés és a kacsa is jól működik ezzel a módszerrel. Használhatsz konzerv, friss vagy akár aszalt típust is, mindegyik más miatt finom.
Gyümölcsös húsok
Az ananászos sültekkel vagy a meggymártással már szinte mindenki találkozott élete folyamán, de a húsokhoz jól megy a körte, az alma és a barack is. Legyen szó omlós kacsáról, kiadós sertésről vagy egy könnyű, majonézes salátáról, az édeskés gyümölcsök sokféle változatban dobják fel a megszokott ételeket.
- sült csirkemell
- sült csirkecomb
- barack
- aszalt gyümölcs
- ananászos sertéskaraj
- majonézes kukorica
- almás csirkeragu
- sertéskaraj
- Recept
OLVASD EL EZT IS!

- csirke
- csirkecomb
A 8 legjobb fogás csirkecombból: rántva, sütve, sok szafttal

- sütemény
- kevert süti
9 egyszerű, gyümölcsös kevert süti: epres, meggyes és barackos is van köztük

- grill
- grillezett csirkemell