Zsírolvasztó saláta, ha ma kezded a nagy éves fogyókúrát
Tartsd be az újévi fogadalmadat, és kezdd az idei évet egy mennyei, kalóriaszegény salátával.
- A természet ihletet ad (x)
- Tökéletes mosásra vágysz? Ezeket tartsd szem előtt! (x)
- Thomas Anders Budapesten! (x)
- „Szeretek vezető lenni, de még jobban szeretem, hogy nőként lehetek az” (x)
- Így okosítsd fel az irodát! (x)
- Így biztosíthatod a higiéniát az otthonodban! (x)
- Jótékonysági főzés Dobó Ágival (x)
- Vidám, feltűnő mintákat hoz magával a nyári körömdivat: 6 mutatós manikűr a bohémtól a letisztultig »
- Sokáig feszes és rugalmas marad az arcbőr, ha a fényvédő nem marad ki a rutinból: 3 ok, amiért megéri mindennap használni »
- Az 54 éves Julia Roberts ismét bevetette kedvenc stílustrükkjét: lenyűgözően festett Cannes-ban »

- Melyik magyar városban van a képen szereplő székesegyház? Tippelj a kvízben!
- Mi Portugália fővárosa? 10 kvízkérdés Európa országairól, amit illik tudni
- 10 kérdéses villámkvíz a magyar gasztronómiáról: milyen töltelék van a Gundel-palacsintában?
- Melyik oldalon található a máj? 8 kérdéses kvíz az emberi szervezet felépítéséről
- A 4 legrosszabb reggeli, amit mégis sokan fogyasztanak: pillanatok alatt megemelik a vércukorszintet
A te újévi fogadalmadban is előkelő helyen szerepel, hogy jó néhány felesleges kilótól megszabadulsz, és ezentúl odafigyelsz az étkezésedre? Akkor első lépésként indítsd az évet egy kalóriaszegény salátával.
Próbáld ki receptünket, és igyekezz minél kímélőbb ételeket enni a nagy ünnepi lakomák után!
Zsírolvasztó saláta
Hozzávalók:
- 10 dkg uborka
- 2 paradicsom
- 1,5 dl joghurt
- 1 fej saláta
- 1 csokor újhagyma
- 1 tojás
- só
- bors
A paradicsomot dobd néhány pillanatra forró vízbe, majd hámozd meg. Az uborkával együtt szeleteld fel, az újhagymát pedig aprítsd fel. A tojást főzd keményre, majd szedd le a héját, és szintén szeleteld fel.
A fejes salátát szedd leveleire, alaposan mosd meg, végül tépkedd össze. Egy tálban forgasd hozzá a zöldségeket és a tojást. A joghurtba keverd bele az újhagymát, sózd, borsozd ízlésed szerint, és locsold rá a salátára. Tedd hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek, és már fogyaszthatod is.
OLVASD EL EZT IS!

- hal
- saláta
Karcsúsító, mégis laktató tonhalsaláta

- kacsa
- mogyoró
Sült kacsamelles saláta mogyoróval és gombával

- csirke
- saláta